Werkstudent Finance
Lewis
Eindhoven
5 dagen geleden

Office

Eindhoven, Netherlands

Werkstudent Finance

Ben je een student met een financieel administratieve opleidingof op zoek naar een baan naast jouw studie, waarin je dagelijks leert, uitgedaagd wordt en deel uitmaakt van een hecht team.

Lees dan snel verder.TEAM LEWIS is een snelgroeiend marketingcommunicatiebureau met een internationaal netwerk van 24 kantoren en 700+ werknemers wereldwijd.

Onze cultuur wordt gekenmerkt door onze ambitie, waarbij we een klantgerichte en resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve insteek.

TEAM LEWIS heeft in Nederland twee kantoren, in Amsterdam en Eindhoven. Voor ons kantoor in Eindhoven zijn we op zoek naar een Werkstudent Finance om ons team te komen versterken.

Wat ga je doen? Als Werkstudent Finance houd je je dagelijks bezig met allerlei taken die komen kijken bij het voeren van een correcte bedrijfsadministratie.

Je werkt nauw samen met de Senior Finance & Operations Executive en je biedt ondersteuning aan het Finance-team op het gebied van payroll.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de inkomende facturen. Uiteraard bekijken we graag samen met jou hoe we de taken verder invullen.

Wie ben jij? Je bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig. Je bent nauwkeurig en vindt het leuk om meer over het finance vak te leren.

Je bent zelfstandig, stressbestendig en een echte teamplayer.Daarnaast beschik je over een goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Je bent het liefst 16 uur per week beschikbaar. Wat biedt TEAM LEWIS? Een baan waarin je de theorie in de praktijk kan brengen en waar de werkzaamheden persoonlijk afgestemd worden.

Een baan met eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s in een snelgroeiende internationale omgeving. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen in finance en admin.

Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk.

We investeren dan ook in (online) sociale activiteiten, waar je uiteraard ook bij bent!TEAM LEWIS is een werkgever met gelijke kansen voor iedereen.

Wij zetten ons in voor het creëren en bevorderen van een omgeving die gericht is op gelijkheid, empowerment en respect. Wij streven naar een inclusieve werkplek die onze diversiteit ondersteunt en viert.

We blijven investeren in onze inspanningen om ervoor te zorgen dat TEAM LEWIS een plek is waar iedereen zich kan ontplooien.

En hoe nu verder? Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen, we kijken uit naar je motivatie.

En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Charlotte

LI-hybrid Eindhoven, Netherlands

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier