Vacature docent zorg en welzijn
Stichting Carmelcollege
Hengelo, NL
6 dagen geleden

Scholengroep Carmel Hengelo - C.T. Stork College

Wij zoeken een nieuwe collega die aan de slag wil op het vmbo in Hengelo. Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak (gezondheids)zorg en welzijn?

Wil jij vmbo-leerlingen voorbereiden op een baan in de werkvelden van zorg en welzijn? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen zorg en welzijn aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo van het C.T. Stork College. Door theorie en praktijk op een aansprekende manier te combineren, breng je leerlingen kennis en vaardigheden bij waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben.

Uiteraard laat je ze volop kennismaken met de verschillende werkvelden van zorg en welzijn. Ook help je jongeren om zich bewust te worden van hun eigen leefstijl.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak (gezondheids)zorg en welzijn. Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden.

Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten.

Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze.

Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Samen met je collega’s werk je aan de versterking van het zorg en welzijn onderwijs.

Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je bent bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden : Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.

T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan met een functieomvang van 0,6 - 0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. Ingangsdatum : 1 januari 2022.

Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 4.301 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier