Plantmanager Cheese Packaging
Mercuri Urval BV
Almere, Flevopolder, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Royal A-ware Food Group is met ca. medewerkers een oer-Hollands familiebedrijf met een historie van meer dan 125 jaar. Royal A-

ware is een dochteronderneming gevestigd met het hoofdkantoor in Almere en in korte tijd uitgegroeid van rijper en handelaar in kaas naar een full service internationale leverancier van zuivelproducten met moderne productie-

en verpakkingsfaciliteiten. A-ware heeft de ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in de food- en Agri-

business. De verpakkingsplant in Almere voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en bestaat nu uit 25 verpakkingslijnen, kaaspakhuizen met verschillende klimaatzones, een volautomatisch warehouse en logistiek proces met jaarlijks zo’n ca.

250 miljoen consumenten verpakkingen. We zijn voor deze topfaciliteit op zoek naar een ambitieuze (m / v) Plantmanager Cheese Packaging.

In deze rol Bent u me de -verantwoordelijk voor het resultaat van de Divisie Cheese. U neemt eigenaarschap voor de OEE, het opzetten en realiseren van het bedrijfsplan voor de verpakkingslocatie in Almere.

U zorgt voor d irecte aansturing van het Operationeel Management Team bestaande uit managers Warehouse & Transport, Planning, TD, QA / QC en Productieleiders die via de Teamleiders ca.

230 vaste en 150 flexmedewerkers leiden. U coacht het OMT naar een hoger kwalitatief niveau, wat leidt tot het terugdringen van het ziekteverzuim en verhogen van medewerkerstevredenheid.

U legt de lat steeds hoger voor kwaliteit, snelheid, kostenreducties en beperkt verspilling. U rapporteert aan de Unit Directeur Retail & Foodservices.

Uw profiel Een inspirerende leidinggevende met een succesvol operational excellence trackrecord en focus op klantwaarde.

Ervaren in het verbeteren van processen én benutten van het menselijk kapitaal. Hbo of universitaire vooropleiding, aangevuld met bedrijfskundige, management trainingen evt.

een MBA R uime productie / plant en / of operations management ervaring in een vergelijkbare complexe voedingsmiddelen, foodproductie en / of verpakkingsomgeving.

Project- en (verander-)managementervaring met het doorvoeren van procesoptimalisaties (TPM) binnen industriele en / of complexe logistieke omgevingen.

Kennis van operational excellence, WCM, Lean, Six Sigma en ERP systemen. Ervaring in het werken met foodretail- en of FMCG organisaties als klant is een pre Woonachtig op een redelijke woon-

werkverkeer afstand van Almere Royal A-ware biedt Geen status quo maar stevige management uitdaging. Een boeiend spanningsveld tussen expansie en verdere professionalisering van de organisatie.

Een ondernemend, daadkrachtig bedrijf met korte communicatie lijnen, lange termijn focus, investeringsbereidheid en sterke sturing op klantwaarde.

Een breed productportfolio, vernieuwings- efficientie drive en medewerkers met passie voor lekkere, smaakvolle producten.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder auto van de zaak. Zoekt u een cruciale rol in de beheersing én versnelling van groei?

Reageer dan direct via . De vacature is te vinden met zoekterm "A-ware" of met NL-05929. Voor meer informatie kunt u terecht bij Gert-

Jan van Melis of Nico van Hertrooij, consultants bij Mercuri Urval, via +31 40 2669 800. Zie ook .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier