Physician Assistant Neurochirurgie
Leids Universitair Medisch Centrum
Leiden, NL
1 dag geleden

Je functie

Onze patiënten komen uit heel Nederland en het buitenland vanwege de topreferente en specialistische zorg die wij bieden op de afdeling Neurochirurgie.

En in 2021 breiden wij het aantal bedden uit. Nu zijn wij op zoek naar een physician assistant die ons team Neurochirurgie komt versterken : word jij onze nieuwe collega?

In het kort

 • Samen met het team behandel en begeleid je onze patiënten
 • Je verricht poliklinische spreekuren en vervult de taken van een zaalarts
 • Je bent een belangrijke schakel bij het realiseren van kwaliteit en continuïteit van onze zorg
 • Je draagt bij aan de innovaties in het zorgbeleid van onze afdeling
 • Wat ga je doen?

  Onze innovatieve en topreferente neurochirurgische zorg is multidisciplinair en bestaat met name uit de diagnostiek en de behandeling van patiënten met schedelbasis- of hypofyse pathologie, bottumoren, spinale intradurale of intramedullaire tumoren, craniocervicale problematiek en zenuwpathologie.

  Vanwege onze topreferte zorg komen onze patienten uit heel Nederland en zelfs het buitenland naar het LUMC. Als physician assistant verleen je, onder supervisie van de neurochirurg, medische zorg aan je patiënten.

  Je bent continu bezig met het ontwikkelen, evalueren en optimaliseren van het zorgbeleid op onze afdelingen. Daarnaast begeleid je neurologieassistenten die stage lopen, anios, coassistenten en verpleegkundigen om samen tot de beste zorg te komen.

  Je vervult de taken van een zaalarts en verricht poliklinische spreekuren. Daardoor ben je een belangrijke schakel bij het realiseren van kwaliteit en continuïteit van de medische zorg op de verpleegafdelingen en de polikliniek.

  Uiteraard staat de patiënt centraal. We leveren kwaliteit door samen onze afdeling vorm te geven en doorlopend te werken aan optimalisatie als team en als individuele professional.

  Wat vragen wij?

  Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je de masteropleiding Physician Assistant afgerond en aantoonbaar affiniteit met Neurochirurgie.

  Je bent leergierig en hebt de ambitie je blijvend te ontwikkelen als professional. Door je collegialiteit weet je anderen te inspireren en te motiveren om zich doorlopend te ontwikkelen.

  Verder is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. In stressvolle situaties functioneer jij prima en weet jij grenzen te bewaken.

  Ook herken je jezelf in onze kernwaarden : persoonlijk, verbindend en nieuwsgierig.

  Meer informatie

  Voor deze functie vragen wij referenties op.

  Voldoe jij niet aan dit profiel, maar ben je wel geïnteresseerd in het volgen van de opleiding tot Physician Assistant? Bekijk dan onze vacature in opleiding’

  Je werkplek

  Het specialisme Neurochirurgie beschikt over veertien bedden op de verpleegafdeling en drie MC-bedden. Per 2021 wordt het aantal bedden uitgebreid.

  Patiënten komen uit heel Nederland en het buitenland vanwege de topreferentie zorg van het LUMC. De maatschap Neurochirurgie bestaat uit tien neurochirurgen, daarnaast werken er arts-assistenten in opleiding en arts-assistenten niet in opleiding en een physician assistant.

  We leveren kwaliteit door samen onze afdeling vorm te geven en doorlopend te werken aan optimalisatie als team en als individuele professionals.

  De afdeling Neurochirurgie van het LUMC is onderdeel van het regionale centrum Neurochirugisch Cooperatief Holland (NcCH).

  Dit is een samenwerking tussen neurochirurgie afdelingen in Leiden, Den Haag, Leiderdorp en Hoofddorp. De aandachtspunten van het centrum liggen bij : wervelkolomaandoeningen, schedelbasistumoren, neurovasculaire aandoeningen en zenuwletsel.

  Het Neurochirurgisch Coöperatief Holland is verantwoordelijk voor centrale aansturing en coördinatie van de neurochirurgische zorg in de regio.

  Er wordt intensief samengewerkt met centra in de regio om de patiënt zo adequaat mogelijk te helpen.

  Carrière in het LUMC

  Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan.

  Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier