Sales Lead
Trek Bicycle
Eindhoven, Netherlands
7 uur geleden

Description

TREK is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met TREK in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen : Bouw aan duurzame dingen - herinneringen, relaties, fietsen, een merk - en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders - stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen.

 • Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie;
 • We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

  Op dit moment zijn wij opzoek naar een Sales Lead (fulltime - 38 uur) met passie voor fietsen in onze gloed nieuwe TREK Store in Eindhoven.

  Wat ga je doen?

  Jij zorgt dat de winkel en op en top uitziet, zodat je onze klanten in een verzorgde omgeving kunt adviseren over onze producten.

  Naast onze fietsen, verkoop jij ook accessoires en kleding en zorg dat je dat je alles netjes met de klant afhandelt. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel goed gevuld blijft zodat alle onze producten zichtbaar voor de klanten klaarliggen.

  Maar de functie is niet alleen verkoop, in afwezigheid van de Store Manager, krijg jij de leiding over de winkel en verwachten we dat alles soepel blijft lopen.

  Zoals we dat bij Trek zeggen, ben jij ’second in command’’.

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken een kandidaat die woonachting is in Eindhoven of nabije omgeving met minimaal 3 jaar gelijksoortige ervaring.

  Je hebt MBO werk en denkniveau in een commerciële richting en bent daardoor commercieel gedreven, klant- en service gericht en flexibel.

  We zien graag je passie voor onze producten terug in je verkoop. Je bent daarnaast ben je fulltime beschikbaar en werkt ook op koopavonden en weekenden (inclusief koopzondagen).

  Wat bieden wij?

  Je krijg een warm welkom in de TREK-familie. Wij hebben aandacht voor jou als persoon en dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job.

  We bieden interne en externe opleidingen om je kennis te vergroten en ondersteunen je op je werkplek. Daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe TREK fiets of accessoires kopen voor thuis.

  Enthousiast?

  Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan, wij ontvangen graag jouw motivatiebrief & CV!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier