Chauffeur betonmixer
Logistic Force
Breda, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij van (het) beton en wil je werken bij een werkgever waar tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw chauffeurservaring op waarde wordt geschat?

Op dit moment zijn we op zoek naar een chauffeur betonmixer in de regio Oosterhout. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Uiteraard ga je als betonmixer chauffeur de weg op met jouw mixerwagen, logisch. Je stort je wagen vol op het depot en brengt het betonmortel veilig maar met gepaste spoed naar de klant! Je wilt namelijk geen brokken maken (ook niet in het beton).

Jouw klanten bevinden zich door heel de regio en dat maakt jouw job lekker gevarieerd maar betekent ook dat jij grote verantwoordelijkheid hebt.

Zonder jou valt het werk op de bouwplaats immers stil. Einde van de dag zorg jij ervoor dat de wagen weer netjes én schoongemaakt klaar staat voor de volgende dag.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Een rijbewijs C is handig (anders kom je niet ver);
 • Een geldig VCA-certificaat zou top zijn maar is niet verplicht;
 • Je hebt je code 95 op een rijtje;
 • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart.
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

 • Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'
 • We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien naar het grote werk? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy het CE-rijbewijs behaald.
 • Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

  Kun jij retestrak sturen? Stuur dan retestrak je sollicitatie in!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier