Dit is LEUK - CNC-frezer!
LMH Engineering
Breda, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Dit is LEUK - CNC-frezer!

Wat ga je doen?

Hallo CNC-specialist, ben jij al een tijdje aan het scrollen? Stop dan nu en lees snel verder! Het bedrijf waar jij voor gaat werken is op zoek naar CNC-specialisten frezen.

Je gaat zelfstandig aan de slag en je houdt je dus ook bezig met het programmeren van de CNC-machine. Het softwareprogramma waarmee gewerkt wordt is Fanuc of Okuma.

Dit bedrijf is opzoek naar zowel 3-assige als 5-assige specialisten. Je werkt op een vaste werkplek en je bent werkzaam op meerdere machines tegelijkertijd.

Ten slotte is dit bedrijf op zoek naar een CNC-specialist die zowel aan het begin van hun carrière zitten als ervaren zijn.

Wat wordt jou geboden?

 • Een marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Wellicht wel het allerbelangrijkste; een functie waarin jij je nooit zal vervelen!
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een afgeronde VMBO of MBO opleiding in een technisch richting.
 • Ervaring met zelfstandig programmeren en frezen.
 • Je hebt inmiddels een aantal jaren ervaring.
 • Waar ga je werken?

  Je gaat als CNC-specialist aan de slag bij een gespecialiseerd bedrijf. Dit bedrijf houdt zich bezig met seriematig werk en een klein gedeelte productie.

  Je bent een echte teamplayer, handelt met integriteit en je streeft naar excellentie. Dit bedrijf heeft al flinke stappen gemaakt in hun branche.

  Desondanks heeft dit bedrijf jouw hulp hard nodig! Kwaliteit staat in dit bedrijf centraal, dit bedrijf ziet dit dan ook graag terug in hun producten.

  Daarnaast ziet dit bedrijf ook graag kwaliteit in hun medewerkers, daarom wordt er gestreefd naar een goede samenwerking waar iedereen iets van elkaar kan leren.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Sharad opnemen via 010 754 2727 of een mail sturen naar sharad.

  ramnath lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Deel de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €37000.00 - €38000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier