Medewerker Buiten Afdeling Tuincentrum 32 tot 40 uur
Life and Garden Oostburg
Oostburg, Nederland
4 dagen geleden
source : Jobsonline

Wij zijn op zoek naar een werknemer voor de buitenplantenafdeking. In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn : je informeert en adviseert klanten over hun aankopen, verkoopt artikelen van de betreffende afdeling, behandelt klachten, houdt de winkel schoon en netjes, doet inkopen van planten en producten en plaatst ze in het magazijn of in de winkel, presenteert de artikelen op een aantrekkelijke manier, verzorgt de planten / artikelen en houdt in de gaten of het assortiment past bij wat klanten willen.

Kennis van buitenplanten is een must! Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden.Profiel kandidaat- Je hebt goede sociale eigenschappen.

 • Je bent klantvriendelijk.- Je bent van aanpakken en ben fysiek sterk.- Je bent creatief en ondernemend met veel gevoel voor initiatief.
 • Uiteraard heb je kennis van buitenplanten.- Je bent flexibel, servicegericht en je kan zelfstandig werken.Geboden wordt-
 • Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een dynamisch en gezellig bedrijf (van oorsprong een familiebedrijf) waar je de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

 • Doorgroeimogelijkheid.- De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.- Wij zijn geopend van maandag t / m zaterdag, maar af en toe ook op zondagen.
 • De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Tuincentrum CAO én uiteraard afhankelijk van je ervaring en opleiding.
 • Je krijgt reisvergoeding.- En er is pensioenopbouw.Meer informatieVoor meer informatie bekijk ons bedrijfsprofiel.Solliciteren?
 • Solliciteer via onderstaande sollicitatie button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier