Werkorganisator Renovatie en Verduurzaming
Edison
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding.

We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Functiebeschrijving

 • Als werkorganisator ben je de rechterhand van de projectleider en maak je onderdeel uit van het team Bestaand Wonen. Dit team werkt aan één van de grootste bouwopgaven in Nederland;
 • de verduurzaming van bestaand vastgoed. Jij krijgt de kans om je daar verder in te specialiseren en ontwikkelen. De verduurzamingsprojecten voert onze relatie vanuit ketensamenwerkingen met verschillende opdrachtgevers uit.

  We werken vanuit vaste, zelfsturende teams, waar ook de opdrachtgever deel van uitmaakt. Dit betekent dat je vanuit een hechte samenwerking een bijdrage levert aan een duurzamer Nederland en een hoger wooncomfort voor bewoners.

  De werkorganisator is een echte spin in het web, je werkt nauw samen met onze opdrachtgever, bewoners, projectleider, uitvoerder, woonconsulent en bouwpartners.

  Je bent van begin tot eind betrokken bij jouw projecten. Je schuift aan tijdens de voorbereidingsfase en brengt jouw technische kennis in, zo oefen je vanuit jouw vakgebied invloed uit op jouw projecten.

  Daarna pak jij de werkvoorbereiding op en werk je een aantal dagen per week op de bouwplaats. Je hebt gelijktijdig meerdere projecten in zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase onder jouw hoede, dus is het belangrijk dat je makkelijk en snel kunt schakelen.

  Functie-eisen

  Alles wat je als werkorganisator doet, doe je in het belang van de bewoner. Nauwkeurig, heldere communicatie en een doel- en klantgerichte houding, het zit allemaal in jouw DNA.

  Jij bent ijzersterk in plannen en organiseren. Je bent creatief en innovatief, want daar waar je ruimte ziet voor verbetering in prijs, planning of kwaliteit draag je slimme alternatieven aan.

  Je hebt geen enkele moeite met deadlines en tijdsdruk en je houdt ervan om samen het beste resultaat te bereiken. Natuurlijk ben jij enthousiast.

  Zo enthousiast dat je het hele projectteam daarin meeneemt.

  Je beschikt in ieder geval over een afgeronde mbo-opleiding bouwkunde en hbo werk- en denkniveau. Om je werk goed uit te kunnen voeren heb je kennis van planningstechnieken en automatiseringssystemen.

  Je bent goed onderlegd wanneer het gaat om bouwfysica, bouwmaterialen en systemen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de €3.000 4.500
 • Een representatieve leaseauto inclusief tankpas voor privékilometers
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen middels een persoonlijk opleidingsplan
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier