Per direct: financieel administratief medewerker bij internationaal bedrijf in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

Onze opdrachtgever is een internationale marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen. Wereldwijd werken er meer dan 12.

000 werknemers die samen meer dan 40 talen spreken. In Nederland zijn ze met ongeveer 300 collega’s, die vanuit hun eigen alarmcentrale mensen helpen in binnen-

en buitenland. Het helpen van al die mensen in nood, brengt veel financiele administratie met zich mee. En dit is waar jij in beeld komt!

De afdeling Finance is namelijk op zoek naar een financieel administratief medewerker. Jij zal je niet alleen bezighouden met het inboeken en controleren van facturen, maar ook met checken van openstaande posten.

Debiteuren, crediteuren : je kent het wel! Dit alles moet nauwkeurig gebeuren en goed verslag worden gelegd in hun boekhoudsystemen.

Ervaring met het werken in zulke systemen is daarom wel van belang.

De functie is voor minimaal 3 maanden, maar mocht het allemaal goed gaan, dan heeft de opdrachtgever ook heel graag dat je voor langere tijd bij hun gezellige finance aan de slag gaat.

Dus ben jij per direct voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Dan komt dit mooie internationale bedrijf graag in contact met jou!

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Ervaring met het boeken van facturen, crediteuren en debiteuren;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse EN Engelse taal;
 • Je hebt een optimistische en servicegerichte instelling.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Werken bij een marktleider op het gebied van hulpverlening en reisverzekeringen;
 • Enthousiaste collega's;
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Een bruto maandloon vanaf €1900 op ft. basis;
 • Een mooie toevoeging aan je CV!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier