Verpleegkundig specialist Indigo
Altrecht
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden

Ben jij de expert in het verlenen van psychische verpleegkundige zorg waarbij je focust op zelfregie van de cliënt?

Over je nieuwe baan als Verpleegkundig specialist

Als Verpleegkundig Specialist bij Indigo ben je regiebehandelaar van alle prestaties in de Basis GGZ. Je ziet voornamelijk cliënten in de chronische prestatie en werkt daarin samen met mede-behandelaren en een psychiater.

Doel is het behouden van stabiliteit bij cliënten met een chronische psychiatrische stoornis.

Daarnaast ben je als VS ook inzetbaar voor klachtgerichte behandelingen.

Als verpleegkundig specialist draag je zorg voor de medicamenteuze controles en daarbij behorende onderzoeken, ben je alert op veranderingen in de situatie en onderneemt daarin de benodigde acties.

In elke behandeling wordt indien mogelijk gebruik gemaakt van E-health en wordt er een periodiek een ROM afgenomen.

Je levert een bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsvorming gericht op de verdere ontwikkeling van Indigo binnen de Basis GGZ.

Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar er collega’s zijn die werkzaam zijn als POH-GGZ en waar de specialistische GGZ bereikbaar en toegankelijk is.

Daarmee kun je de zorg voor jouw cliënten eenvoudig af- & opschalen waardoor je goed zorg op maat kunt leveren.

Er is veel ruimte om je te ontwikkelen onder andere op het gebeid van farmacotherapie. De caseload biedt veel afwisseling door de combinatie van chronische problematiek (zowel psychotische, depressieve en persoonlijkheidsproblematiek) als ook korter durende behandelingen.

Over jou

Zelfstandig, praktisch en klant- en resultaatgericht past helemaal bij wie jij bent.

Je hebt affiniteit met chronisch psychiatrische problematiek en je werkt graag vanuit een kortdurende focusgerichte behandelvisie.

Je krijgt er energie van om zelfstandig te werken; afspraken maken met verwijzers en netwerken horen hier vanzelfsprekend bij.

De huisarts weet dat hij / zij altijd bij jou terecht kan en je past je makkelijk aan bij de kleur’ van de huisartsenpraktijk / het gezondheidscentrum of de wijk.

Je bent graag onderdeel van een team, en waar nodig geef je supervisie aan medebehandelaars of collega’s in opleiding.

Je gelooft in het Indigo concept en draagt dit actief uit.

Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist en staat als zodanig BIG-geregistreerd en beschikt over een AGB-code.

Interessant, maar wat bieden we dan?

Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf. Als je bij ons begint start je z.s.m. met onze tweedaagse opleiding waar je kennis maakt met de Indigo werkwijze en het kortdurend behandelen.

Bij Indigo werken betekent ook dat je deel uitmaakt van een landelijke organisatie waarin iedereen veel kennis deelt en de missie heeft de zorg in Nederland te verbeteren.

Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen en collega’s met een brede expertise, maar is er ook ruimte om jezelf actief te ontwikkelen.

Ook bieden wij geregeld nieuwe (e-learning) opleidingen aan om ervoor te zorgen dat de kennis van de hulpverleners optimaal is.

Je krijgt een baan voor 24 -36 uur voor onbepaalde tijd, salariëring volgens CAO GGZ, schaal 65 en tot 31-10- 2021 een arbeidsmarkttoeslag van 5%.

Indigo heeft geen crisisdienst waardoor er sprake is van regelmatige werktijden. Je werkt in Utrecht Stad in een team van 13 hulpverleners.

Indigo heeft aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals diverse scholingsmogelijkheden, zowel face to face als via e-learning.

Over Indigo

Indigo wil mensen met (risico) op psychische klachten, direct en dichtbij, goede hulp aanbieden. Hierdoor kunnen cliënten zo snel mogelijk regie nemen over hun eigen leven en deelnemen aan de samenleving.

Door preventie, de POH-GGZ-functie en het behandelen in de Basis GGZ kunnen wij zorg op maat bieden. Dit is onze missie waar ruim 800 medewerkers zich iedere dag voor inzetten.

Daarmee bereiken wij jaarlijks meer dan 160.000 mensen.

Indigo investeert gezamenlijk in marketing, E-health, kwaliteit van zorg en onderzoek. Wij hebben een eigen Indigo Handboek "Focus in de Basis GGZ" en bijbehorende opleidingen voor onze behandelaren en hulpverleners.

Over de regio

Indigo Midden-Nederland bestrijkt een werkgebied dat zich uitstrekt over Flevoland, West-Veluwe, Gooi- & Vechtstreek en de provincie Utrecht.

Met 160 werknemers in dit gebied worden er gemiddeld 8.000 cliënten per jaar behandeld in de Basis GGZ. Het aantal kinderen en jongeren dat door overeenkomsten met gemeentelijke regio’s behandeld werd, bedroeg 1.

200. Ruim 75% van de cliënten waren nog niet eerder in behandeling geweest bij Indigo.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier