Monteur - vrijblijvend een dag meelopen (regio Vianen)
Zonmaat
Utrecht, Utrecht, Nederland
7 dagen geleden

Benieuwd naar hoe een werkdag in de techniek als monteur er bij Zonmaat uitziet? Loop een dag vrijblijvend mee in deze mooie sector.

Zo weet jij of deze baan in de techniek als monteur bij Zonmaat iets voor jou is!

Werkregio : Vianen

Ben jij zelfstandig en gedreven , toon je graag initiatief en staat plezier in je werk ook voorop? Ja, klinkt dit als een match, dan is een dag vrijblijvend meelopen bij Zonmaat een goed idee! Stuur snel je cv + motivatie op !

39;s Ochtends om kwart voor 7 start je gezamenlijk met je collega's met een goed bakkie koffie vanaf het verzamelpunt in Sexbierum of Vianen.

Vanuit daar ga je op pad samen met minimaal één andere collega.

Samen zorg je ervoor dat er verschillende woningen voorzien worden van zonnepanelen.

De doelstelling is om minimaal 2 woningen per dag vol te leggen en na een inwerkperiode lukt het jou ook vast om 3 woningen per dag te voorzien van zonnepanelen.

Bij Zonmaat vinden wij persoonlijke groei erg belangrijk.

Daarom zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien .

Het is mogelijk om intern extra opleidingen te krijgen. Ben jij gemotiveerd genoeg dan is er bij ons de mogelijkheid om door te groeien van monteur naar bijvoorbeeld installatie- of elektromonteur.

Ben jij een elektricien, monteur of een monteur in opleiding die graag werken en leren wil combineren en lijkt het jou leuk om bij Zonmaat te komen werken, loop dan vrijblijvend een dagje met ons mee!

Laat je gegevens achter via de sollicitatiebutton, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier