Supply Chain Specialist
Tecnotion
Almelo, Overijssel, NL
2 dagen geleden

We direct drive motion technology!

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen.

Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 400 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 200 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie.

Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een

Supply Chain Specialist

Word jij de rechterhand van de Supply Chain Manager en help je meebouwen aan de ontwikkeling van de logistieke infrastructuur van onze wereldwijde organisatie?

Beschik jij over voldoende know how om tal van specifieke supply chain vraagstukken uit te werken en om te zetten naar concrete acties?

Voel jij je als een vis in het water in het internationale speelveld binnen de gehele Supply Chain? Denk je in mogelijkheden en oplossingen in plaats van beperkingen?

Dan hebben wij de baan die bij jou past!

Om de verdere groei van onze organisatie te realiseren zullen, door onze local for local’ strategie, nieuwe (internationale) productie- en magazijn locaties gaan ontstaan.

Tal van specifieke supply chain vraagstukken, - concepten en - scenario’s moeten worden uitgewerkt, waarvoor data vergaard moeten worden, (externe) expertise worden ingezet en ideeën worden omgezet in concrete acties.

In deze supply chain functie werk je ondersteunend aan de Supply Chain Manager, denk je mee in de beeldvormings- en initiërende fase en pak je naarmate het project verdere vorm gaat krijgen, steeds meer de leidende rol in het proces.

In jouw rol als Supply Chain Specialist, ben jij verantwoordelijk voor :

 • het uitwerken van strategische, logistieke vraagstukken en scenario’s , gericht op de middel- en lange termijn, met als doel een efficiënte levering naar internationale klanten te realiseren;
 • het verzamelen van data uit de organisatie, de supply chain, handel regelgeving- en procedures en het aanleveren van analyses en concepten t.
 • b.v. het advies- en besluitvormingsproces;
 • het opstellen van onderbouwde adviezen en vervolgacties, actief meewerken in de uitvoering van de vervolg projecten, waarbij je naarmate de uitvoering concreter wordt zelfstandig het project tot een goed resultaat brengt;
 • ERP (Axapta) m.b.v. externe expertise beoordelen en inrichten gebaseerd op toekomstige logistieke proceswijzigingen, structuurwijzigingen en productdiversificatie.
 • Wat neem je mee?

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding bedrijfskunde / Supply chain Management of soortgelijk;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de Supply Chain binnen een technische omgeving;
 • Je bent analytisch en kunt vanuit de analyse de slag maken naar een pragmatische uitvoering;
 • Je communiceert goed, weet hoe je informatie moet vergaren, durft de vragen te stellen, zowel intern als extern en je graaft net zo diep totdat je alle details kent;
 • Je beschikt over een helicopterview, kunt snel schakelen en out of the box denken;
 • Je werkt gedetailleerd en nauwgezet;
 • Je bent iemand waarop we kunnen rekenen, komt afspraken na en je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • In deze functie kan indien gewenst gedeeltelijk worden thuisgewerkt.

  Wij bieden

  In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.

  Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier