Boekhoudkundig medewerker M/V, parttime
One People Services
Enkhuizen, NL
1 dag geleden

Voor onze relatie in het hartje van Enkhuizen is er op korte termijn ruimte voor een boekhoudkundig medewerker.

Als boekhoudkundig medewerker houdt je je bezit met de volledige financiële administratie. Dat gaat verder dan alleen het inboeken van zowel inkoop als verkoopfacturen.

Je houdt ook de dagboeken en grootboekrekeningen bij, je sluit per periode de grootboekrekeningen af en je controleert de verwerking van alle mutaties binnen het tijdsvlak.

Daarbij ondersteun je de directie bij het opstellen van (jaar)budgetten en begrotingen. Ieder jaar dienen de jaarstukken ingeleverd te worden, in deze functie help jij mee bij het tot stand komen van deze jaarstukken.

Verder houdt je je bezig met het verzorgen van aangiften en verstrek je inzicht in de bedrijfsresultaten.

Wie ben jij? Je hebt een diploma gericht op financiële administratie, zoals bijvoorbeeld PDB (praktijk diploma boekhouden), je bent parttime inzetbaar voor 15 uur per week en bij voorkeur direct inzetbaar.

Uiteraard heb je ruime ervaring in dit werkveld, werk je zeer secuur en je bent in staat om een boekhouding zelfstandig te draaien zodat het kant en klaar aangeleverd kan worden aan de accountant aan het einde van een boekjaar.

Verder kun je zeer zelfstandig werken en vindt je het prettig om in een klein team te werken. Qua afstand gaat de voorkeur naar een kandidaat uit de directe omgeving van Enkhuizen.

Wat wordt je geboden? Een zeer zelfstandige baan in de reisbranche bij een klein bedrijf in het centrum van Enkhuizen waarbij je direct in dienst komt van onze opdrachtgever.

Een prachtkans! Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, waarbij we kunnen aangeven dat het ca. € 2.500,- tot € 3.

000,- bruto per maand is gebaseerd op een fulltime baan. Daarbij is er een pensioenregeling van toepassing en een reiskostenvergoeding.

Wil jij in aanmerking komen voor deze prachtige baan? Pak je kans en stuur je sollicitatie naar ons toe. Een reactie laat niet lang op zich wachten! Wanneer je in aanmerking komt voor deze baan, maken wij graag kennis met jou bij ons op kantoor waar wij de verdere ins en outs graag met je bespreken. Tot snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier