Anesthesiemedewerker Wilhelmina Kinderziekenhuis
UMC Utrecht
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Jij weet al wat het werken als anesthesiemedewerker inhoudt, dat hoeven wij jou niet te vertellen. Wat speciaal is aan het werken in een kinderziekenhuis, dát wel.

Kinderanesthesie (0- tot 18-jarigen) is anders. Je bent anders met je vak bezig. Denk hierbij aan andere pathologie en aangeboren afwijkingen.

Je moet als anesthesiemedewerker gedetailleerd werken; het lichaamsgewicht van de patiënt speelt een belangrijke rol in de dosering van medicatie.

Ook tref je hier een grote diversiteit en complexiteit van aandoeningen en ingrepen aan. Denk aan oesophagus atresieën en scoliosechirurgie.

Dat maakt jouw werk interessant en gevarieerd.

Afdeling

 • Alles op onze afdeling draait om het kind en de ouders / verzorgers, wat echt anders is dan in andere ziekenhuizen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van zorg waarmee we samen tot het uiterste gaan voor onze patiënten;
 • de kinderen. Je komt te werken in een team van bevlogen, eerlijke en hartelijke collega's. Ons OK-complex beschikt over acht operatiekamers en één hartcatheterisatiekamer (HCK).

  Als Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) hebben we een specialisatie op het gebied van kindercardiochirurgie. Recent hebben we uitgebreid en sinds mei faciliteren we alles wat te maken heeft met het operatieproces rondom de patiënten van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

  Denk hierbij aan kinderen die lijden aan neuroblastoom en een hele reeks aan ingrepen moeten ondergaan. Jij doet je werk op de operatiekamer maar ook in behandelkamers en onderzoeksruimten van het WKZ en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

  Elk kind is uniek, geen operatie is het hetzelfde en iedere dag is anders. Dát maakt ons, en straks ook jouw werk, zo bijzonder.

  Profiel

  Jij voelt je op de eerste plaats aangetrokken tot het werken binnen de kinderanesthesie. Vooruitzien en nauwkeurigheid zijn essentieel in het werk.

  Aangezien geen patiënt hetzelfde is, ben je continu alert en kun je handelen in acute situaties. Communicatief ben je sterk, gericht op samenwerking en resultaat.

  Jij denkt graag mee in verbeteringen en vernieuwing. En dat je in het bezit bent van het CZO-diploma Anesthesiemedewerker spreekt voor zich.

  We zien graag dat je enige werkervaring hebt, maar laat het je hoe dan ook niet weerhouden te reageren.

  Het salaris voor deze (24 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 4.200,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

  Het betreft een vaste arbeidsovereenkomst.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

  Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier