Logistiek medewerker – laden en lossen
Shift at Work
Enschede, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wil jij graag werken in een gezellig en leuk team binnen de logistiek? Dan ben jij bij Shift at Work aan het juiste adres.

Als algemeen medewerker binnen de logistiek ga jij aan de slag in een magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan merendeels uit het laden en lossen van zeecontainers.

Met een team van Shift at Work ga jij op pad naar verschillende opdrachtgevers om zeecontainers te laden en te lossen. Als logistiek medewerker laden en lossen moet je het dus niet vervelend vinden om te reizen naar verschillende opdrachtgevers.

Daarnaast vindt jij het geen probleem om jouw wekker vroeg af te laten lopen om op tijd bij de eerste opdrachtgever te zijn.

Naast algemeen medewerker kunnen wij je ook inzetten als orderpicker, magazijnmedewerker en mocht je de papieren hebben als hef- en reachtruckchauffeur.

Vaardigheden

 • Je hebt affiniteit met de logistiek
 • Vroeg opstaan is voor jouw geen probleem
 • Je vind het leuk om in teamverband te werken
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Goede fysieke gezondheid
 • Je bent in het bezit van een hef- en of reachtruckcertificaat (pré)
 • Je beschikt over een rijbewijs B (pré)
 • Wij bieden :

  Een stoere en logistieke baan in een leuk en gezellig team met goede arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris, vinden wij het ook belangrijk dat jij je kan ontwikkelen en kan doorgroeien bij Shift at Work.

  Zo bieden wij cursussen aan zoals, VCA, hef en- reachtruckchauffeur en logistiek medewerker. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om regelmatig gesprekken te voeren met elkaar om te kijken hoe het gaat en om te kijken of je nog blij bent met je baan.

  Uiteraard mag onze vrijdagmiddagborrel in onze bar niet ontbreken en organiseren wij een aantal keer per jaar leuke activiteiten.

  Nog vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken op nummer 055-7001290 en vragen naar Klara van Spengen (afdeling HRM) of solliciteert direct en stuur uw sollicitatie naar apeldoorn shiftatwork.nl

  Over de werkgever :

  Met ruim 15 jaar ervaring binnen de wereld van flexibel personeel is Shift at Work uitgegroeid tot een ervaren speler in de uitzendbranche.

  De branches waarin wij actief personeel werven zijn logistiek, industrie, petrochemie en de schoonmaak. Daarnaast heeft Shift at Work in de 15 jaar een groot netwerk en klantportefeuille opgebouwd om jou te begeleiden naar een (nieuwe) baan! Bij Shift at Work letten wij niet alleen op je werkervaring en opleidingen, maar ook op de persoon achter het CV.

  Door onze persoonlijke aanpak proberen wij ons te onderscheiden van de rest en tijd te investeren in een goede screening vooraf.

  Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig voelt in de juiste werkomgeving en je het beste in jezelf naar boven haalt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier