Helpende - Voorburg - WZH Vliethof - PG
WoonZorgcentra Haaglanden
Voorburg
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze locatie WZH Vliethof zijn wij op zoek naar een Helpende voor 4- uur per week. WZH Vliethof is onze nieuwste locatie, prachtig gelegen aan de Vliet in Voorburg.

WZH Vliethof is gespecialiseerd in kleinschalig wonen voor ouderen met dementie.

De warmte en interesse die jij meebrengt naar de werkvloer zorgt dat onze bewoners zich prettig en thuis voelen. Jouw glimlach zorgt voor een positieve noot in hun dag.

Jij kunt ontzettend goed luisteren naar hun verhalen en helpt ze graag bij de dagelijkse lichamelijke verzorging zoals douchen, aankleden etc.

Het creƫren van sfeer en huiselijkheid vind jij belangrijke onderdelen van jouw dagelijkse zorgtaken. Uiteraard doe je veel in overleg met jouw collega's, leg je alles vast in het zorgdossier en maak je je samen sterk voor de allerbeste zorg voor onze bewoners.

Wij zijn op zoek naar een Helpende voor de locatie WZH Vliethof in Voorburg voor 4 - uur per week.

Functie-eisen

Wij gaan graag verder met jou in gesprek! Je komt voor deze functie in aanmerking met een Helpende niveau 2 zorg en welzijn diploma.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten? Bel / app of mail dan met team werving en selectie via telefoonnummer of mail naar werving wzh.nl

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie van Helpende op locatie WZH Vliethof in Voorburg is voor 4 - uur per week. Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Je ontvangt van ons een passend salaris binnen FWG van de CAO VVT. Tevens zijn er persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zijn tenslotte niet voor niets het beste Leerbedrijf van Zuid Holland!

Contactinformatie

Spreekt deze Helpende vacature jou aan? Wij komen graag met je in contact. Wij zouden het leuk vinden als jij WZH komt versterken!

Klik op de button Direct solliciteren en we maken een afspraak!

Liever direct contact? Mail, app of bel naar Subeida Jainullah adviseur werving en selectie via telefoonnummer of via de email werving wzh.nl

Bekijk ook al onze andere vacatures! https : / / www.wzh.nl / wzh / werken-bij-wzh / vacatures

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Over WoonZorgcentra Haaglanden

Vanuit woonzorglocaties in Den Haag, Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden.

Wij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden 'open', 'samen', en 'geborgen' samenkomend in de term 'voor elkaar'.

In alles dat wij samen doen, staat de klant centraal.

Voor WZH Vliethof in Voorburg hebben wij de vacature voor Helpende voor 4- uur per week.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier