Vrachtwagenchauffeur binnenland
Logistic Force
Venlo, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Als chauffeur CE kun je bijna overal aan de slag Maar bij Logistic Force Venlo word je echt met open armenontvangen! Ben jij als vrachtwagenchauffeur toe aan een werkgeverdie weet wat er in de transportwereld speelt?

Die jouw taalvloeiend spreekt? En altijd met je meedenkt, ook over jouwtoekomst? Als je liever bij zo’n bedrijf werkt dan bij zomaar’ eenwerkgever : welkom bij Logistic Force Venlo! Wat ga je doen?

Alschauffeur ga je bedrijven én hun klanten blij maken. Want jij zorgtervoor dat de goederen overal op tijd geleverd worden.

Jij hebtzelf de keuze wat jij interessant vindt, denk aan levensmiddelen,kleding, bloemen of computers. Wat het ook is : jij levert hetkeurig op tijd én in perfecte staat af.

Logisch dus dat je in al jouw’ klanten met open armen wordt ontvangen! Wij streven ernaardat jij op de juiste plek zit en je het naar je zin hebt, wij zijnpas blij als jij dat ook bent! Wat heb je nodig?

Passie voor jevak. Rijden is fijn. Niet omdat je er een zongebruinde arm vankrijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat je liefde voor deweg hebt.

En blij wordt van de klanten die je elke dag verderhelpt. Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieusneemt en je chauffeurstalent op waarde schat.

Een bedrijf dus dattransport er niet een beetje bij doet, maar dat is geboren’ om terijden. Net als jij! Wat is echt belangrijk?

Dat je een rijbewijsCE en bestuurderskaart hebt, liefst zonder kreukels Ervaring, jemag altijd leren maar je moet wel minstens 1 jaar ervaring hebben : Enthousiasme : je rijdt graag en vaak, ook ’s avonds en in hetweekend Hoe we je terugbetalen Op manieren.

Te beginnen met eensalaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nogwel belangrijker, zijn de extraatjes’.

Zoals de persoonlijkeaandacht en oprechte waardering die je krijgt bij Logistic ForceVenlo. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling,maar investeren we er ook in.

Denk aan code 95 nascholing. En benjij supergemotiveerd? Als jij ambities hebt, helpen we jeletterlijk op weg. Het bewijs?

1 op de 3 Logistic Force chauffeursgaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.Een win-win voor iedereen.

En een win-win waar we trots opzijn!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier