Projectmanager Bouw
BAM Bouw en Techniek Regio Zuid
Eindhoven, Nederland
8 dagen geleden

Wil jij met trots een gebouw opleveren in de wetenschap dat jij en je projectteam optimale service en kwaliteit hebben opgeleverd?

Heb jij reeds ervaring in het leiden van projecten en ervaring met BIM en UAV-GC en ben je woonachtig in de regio Noord-

Brabant dan ben jij de nieuwe projectmanager die wij graag verwelkomen in ons team.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van middelgrote tot grote integrale projecten. In samenwerking met je projectteam (10-

15 collega’s) zorg je voor een optimale werkvoorbereiding zodat de bouw en installatie op efficiënte en effectieve wijze wordt gerealiseerd.

Daarnaast ontwerp, bereken en begroot je de bouw en installatie. Je bent financieel eindverantwoordelijk, stelt de planning op, bewaakt deze en treedt daarnaast veelvuldig in overleg met de opdrachtgever om maximale service en kwaliteit te bieden.

Je werkt nauw samen met de opdrachtgever volgens UAV-GC en stelt in overleg met de opdrachtgever een acceptatieplan op. Daarbij overleg je veel met medewerkers (en externen) van andere vakgebieden t.

a.v. de coördinatie van het ontwerp en uitvoering. Je verzorgt de aanvragen richting de benodigde instanties zoals Nutsbedrijven e.

a. alsmede de offerte-aanvragen en beoordeelt deze. Je verzorgt tevens de goedkeuring op tekening en parafeert deze voor uitvoering van de diverse projecten, inclusief de eventueel door derden gemaakte tekeningen.

Verder draag je zorg voor het tijdig gereedkomen van de werkbegrotingen, werk je meer- en minderwerk en stelposten uit en houd hiervan periodiek financiële overzichten bij.

In deze functie rapporteer je aan de Manager Realisatie.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bent bouwkundig of technisch bedrijfskundig opgeleid en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent een sterke persoonlijkheid, toont leiderschap, bent als geen ander in staat om het teambelang voorop te stellen en mensen in te laten zien dat je een gezamenlijke verantwoordelijkheid draagt.

Je bent communicatief zeer sterk en weet als geen ander te schakelen tussen de diverse niveaus binnen de organisatie. Je hebt de ambitie om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en bent in staat om het beste uit jezelf en anderen te halen.

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Over ons

BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier