Tractormonteur
Otter-Westelaken, technisch label van Tempo-Team
Oss
6 dagen geleden

wie ben jij

Jij bent gek op tractoren en andere landbouwmachines. Je bent op zoek naar een leerwerkbedrijf voor je BBL opleiding. Of ben jij juiste de ervaren monteur die weet van de hoed en de rand.

 • Naar de klant toe? Geen probleem voor jou, jij bent graag het visitekaartje voor jouw werkgever. Je spreekt dan ook goed Nederlands en bij voorkeur Engels.
 • Ook vind jij het geen probleem om een uurtje over te werken of op zaterdag extra terug te komen. Uiteraard tegen aantrekkelijke voorwaarden!

  wat ga je doen

  Als monteur van de tractoren of andere landbouwmachines kom je in aanmerking met verschillende werkzaamheden. Je bent een allround monteur, die zich met name bezig houdt met sleutelwerk.

  Je werkt op de werkplaats of zoekt je klant op voor de juiste service. De tractor rijdt niet meer, wat nu? Jij bent in staat om het probleem op te zoeken en dit vervolgens op te lossen.

  Van een ketting vervangen tot aan sleutelwerk in het motorblok. Het kan van alles zijn en dat vind jij juist zo leuk! Die afwisseling en uitdaging om het zo goed mogelijk op te lossen.

  waar ga je werken

  Jouw nieuwe werkgever staat klaar voor de medewerkers. Ze zijn groeiende en hebben uitbreiding in machinepark. Jij wordt onderdeel van het team met ca 30 collega's.

  Een bedrijf dat staat voor verkoop, service en constructie werk voor apparatuur en machines voor o.a. industrie en landbouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier