Samen wandelen met Cor (Hartenkoning 17)
Siza
Arnhem, Netherlands
2 dagen geleden

Hallo, ik ben Cor, 53 jaar oud en ik ben ernstig verstandelijk beperkt. Ik zou het heel leuk vinden als er iemand voor mij langskomt om samen gaan wandelen binnen de woonwijk van ’s Koonings Jaght.

Door een wandeling kan ik me weer stukken prettiger voelen. Dit kan mijn dag echt verbeteren. Een wandeling hoeft niet heel lang te duren.

Ik kan door non-verbale communicatie goed aangeven als ik iets niet of juist wel leuk vind. Ik houd niet van harde geluiden, muziek en plaatsen waar het druk is.

Ik kan soms schrikken van een hard geluid. Ik heb dan iemand nodig die tegen mij zegt dat het goed komt en die kan inspelen op mijn begeleidingsvraag.

Ik maak buitenshuis gebruik van een rolstoel. Binnenshuis loop ik met een rollator. Als ik je eenmaal ken, dan weet ik waar je voor komt en neem ik zelf het initiatief om al in mijn rolstoel te gaan zitten om te gaan wandelen.

Je kunt aan mij niet meteen zien dat ik iets leuk vind, maar ik geniet echt met volle teugen van een wandeling.

Ik zoek een vrijwilliger / vrijwilligster, ouder dan 18 jaar, die met mij 1x per maand binnen de woonwijk wil gaan wandelen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier