Psychiater
Parnassia
Den Haag
3 dagen geleden

Psychiater Parnassia zoekt voor het klinische behandelcentrum Langdurige Intensieve Behandeling (LIB) in Den Haag een psychiater.

Dit ga je doen Herstelgericht werken met patiënten met complexe problematiek? Talent en kennis om het team te inspireren?

Wij zoeken per 1 augustus een psychiater voor het klinische behandelcentrum Langdurige Intensieve Behandeling (LIB) in Den Haag, locatie Monsterseweg.

LIB is één van de grootste locaties in Nederland voor de klinische langdurige zorg voor patiënten met een ernstige psychiatrische problematiek (EPA).

LIB beschikt over meerdere gespecialiseerde afdelingen, onder meer voor EPA-patiënten met een middelenverslaving, gedragsstoornis, verstandelijke beperking en / of autistische problematiek.

De klinische afdelingen en HAT-eenheden bieden plaats aan circa 350 patiënten.

De behandeling die het LIB-team biedt is gericht op herstel en perspectief. Deze bestaat uit activiteiten om de eigen regie en kracht van de patiënt te bevorderen.

Dit doen wij door de patiënt te ondersteunen bij het verminderen van en het leren omgaan met belemmeringen door de psychiatrische aandoening.

Er wordt samen met alle betrokken partijen gewerkt volgens de Art Recovery Triade (ART-)methodiek. Samen met je collega-behandelaren en de teams waaraan je verbonden bent, draag je hieraan bij.

Dit ben jij

 • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater en bent BIG geregistreerd
 • Je bent bereid actief te participeren in de opleiding van arts-assistenten
 • Je bent een bruggenbouwer en hebt een duidelijke visie op herstelgerichte zorg
 • Je bent bereid mee te draaien in 7x24-uurs diensten
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24-28 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5318- en maximaal € 9294,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier