Belader
Subito Uitzendbureau
Amsterdam
6 dagen geleden

Omschrijving

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar beladers. In de functie van belader ga je samen met de chauffeur op pad om op de vooraf vastgestelde route het huisvuil of bedrijfsafval op te halen.

Je houdt er van om in de buitenlucht te werken, bent niet bang om je handen vuil te maken en helpt de chauffeur navigeren op de route.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Het betreft in eerste instantie een functie op oproepbasis. Met oog op de wettelijk vastgestelde P90-norm kom je voor deze functie alleen in aanmerking als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent.

Wij vragen

 • Tussen de 18 en 30 jaar oud in verband met de wettelijke P90-norm;
 • Woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving;
 • Flexibele werkinstelling;
 • Geen negen tot vijf mentaliteit;
 • Telefonisch uitstekend bereikbaar;
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer is een sterke pre.
 • Wij bieden

  een flexibele, uitdagende functie binnen een dynamische omgeving. Beloning is conform CAO. Het eenmalig afleggen van een speciaal ontworpen veiligheidstest en het nagaan van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Pas jij binnen het profiel dat wij zoeken? Reageer dan direct! Uren 40.00 Regio AMSTERDAM Terug naar overzicht Inschrijven

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier