sales intercedent
Randstad
Gorinchem, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig aangelegd, leergierig éncommercieel ingesteld?! Wil jij mensen helpen aan een nieuwe baanen bedrijven aan een nieuwe collega?

Een uitdagende en zeergewaardeerde baan, dat wil jij toch ook? Lees snelverder!

Er is een plekje vrijvoor een gedreven sales intercedent bij Randstad in Gorinchem. Hetovertuigen van klanten om met Randstad samen te willen werken ishetgeen waar jij energie uithaalt.

Jij gelooft heilig in detoegevoegde waarde van onze dienstverlening en weet de MKBbedrijven in Gorinchem in te laten zien wat deze samenwerking henkan brengen.

wat ga jedoen?

Jij bent een verbinder pur sang; elkedag opnieuw breng jij de juiste partijen samen. Je houdt je in dezerol met name bezig met het onderhouden van de contacten metopdrachtgevers en jij weet proactief nieuwe klanten aanRandstad te binden.

Verder houdt jij je bezig methet zoeken, vinden en overtuigen van de juiste kandidaten voor deopdrachtgevers. Je kunt je baan beschouwen als een 360-gradenrolwaarin je continu van pet wisselt, maar waarbij de nadruk ligt opde sales.

Heb je bedrijven uit jouw regio ervan overtuigd eensamenwerking met Randstad aan te gaan? Dan ben je niet alleen deaccountbeheerder, maar ook de recruiter die de vacatures invult.

Jeschrijft vacatureteksten, zoekt actief de beste kandidaten en voertsollicitatiegesprekken. Heb je matches tot stand gebracht, dan stelje de contracten op en blijf je als werkgever de flexwerkersbegeleiden.

een salesintercedent over het werken bij Randstad Nederland

Weten wat er speelt, daar ben ik continu mee bezig. Niet voorniets kruip ik als het ware dicht tegen de klant aan én ben ik nauwbetrokken bij de flexwerkers.

Een ondernemersgeest is voor dezefunctie een must. Binnen Randstad draai je namelijk als het ware jeeigen minionderneming.

Met mijn salesdrive bepaal ik zelf welkeklanten ik binnen wil halen en op welke manier ik dat doe.Vervolgens ben ik verantwoordelijk voor het van a tot z beheren vande klant en onderhoud ik alle contacten met mijn flexwerkers.

waar werk je?

Op dit moment werken wij vanuit huis, maar zodra het weer kanwerken we gezellig samen op de vestiging in Gorinchem. Wij vindenhet belangrijk dat je uit het gebied Gorinchem komt zodat jereistijd beperkt is, maar vooral omdat je dan je netwerk hebt indeze omgeving.

Jij weet als geen ander wat er speelt in de lokalemarkt. Je weet op creatieve wijze goede kandidaten uit de markt tehalen en bent in staat om voor deze kandidaat de juiste baan tevinden.

Je hebt regelmatig contact met andere vestigingen om ideeënuit te wisselen en te sparren over jouw werk.

Daarnaastheb je regelmatig contact met jouw opdrachtgevers en weet je zo deklant relatie verder uit te bouwen. Je bent daarnaast ook op pad omde medewerkers en klanten live te spreken.

Nieuwe klanten voor jewinnen lukt nog altijd het beste als ze jou in de ogen kunnenaankijken. En dus zit je ook om tafel met de directie, teamleidersof HR-managers van potentiële klanten.

Het is aan jou om hunHR-vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Randstaddaarin kan ondersteunen.

metwie werk je samen?

Je werkt samen met tweeervaren collega’s : PaulRietveld en AhmedAchouitar . Naast je collega’s van Randstad sta jenatuurlijk ook heel dicht bij je klanten en werk je met hen samen.

Je houdt continu een vinger aan de pols bij de klanten waar jouwflexwerkers werken en jij hebt hierbij oog voor nieuwe kansen tezien én te benutten.

Jullie manager AnsHartman is jullie steun en toeverlaat. Van haar krijgenjullie veel ruimte en vrijheid om te ondernemen, maar heb jebehoefte om te sparren dan is zij er altijd voor jullie om haarkennis te delen.

overjou

 • je hebtminimaal een afgeronde mbo4 (voorkeur voor hbo) opleiding en enigeervaring in een salesfunctie;
 • je bent in hetbezit van een rijbewijs en eigenauto;
 • je staat stevig in jeschoenen en zal van je laten horen als je ergens nietachterstaat;
 • je werktnauwkeurig en je bent een kei in plannen, organiseren enprioriteren;
 • je bentflexibel : je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk tevervullen en goed om te gaan met de wisselendewerkdruk;
 • de telefoon pakkenom klanten (ook prospectief) te benaderen, schrikt jou nietaf;
 • je bent communicatiefsterk, je bent een overtuigende gesprekspartner die makkelijkschakelt tussen verschillendeniveaus.

  waaromRandstad?

  Al 60 jaar brengt Randstad mens enwerk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij onskies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière.

  Erzijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt eengrote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

  Ditbiedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven : 80%van ons hoger management is binnen onze eigen organisatieopgeklommen.

  wat bieden wijjou?

  fijne eninspirerende collega’s die voor jeklaarstaan

  veelopleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad GroepNederland

  een brutomaandsalaris tussen € 2.150,- en € 2.500,- (afhankelijk van jewerkervaring)

  goedemobiliteitsregeling enlaptop

  25 vakantiedagen en8,5% vakantietoeslag

  chooseyour own phone regeling (met werkgeversbijdrage van€225)

  een ruim maandelijksbenefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd ofgeld of voor inzet van je budget voor o.

  a. een fiets, tablet,sportabonnement ofopleiding

  een interessantebonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar eenoutperformance bonus tebehalen

  wordonze nieuwe sales intercedent

  Wil jij samenmet ons nóg meer mensen blij maken met een nieuwe baan? Solliciteerdirect! Wil je eerst nog een antwoord op je vragen?

  Neem dancontact op met onze Talent Acquisition Specialist Charlotte de Molvia 06-10079044.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier