Customer service medewerker
Olympia
Leiderdorp, Zuid-Holland
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Voor onze opdrachtgever, een sportschool met locaties door heel Nederland, zijn wij op zoek naar medewerkers op de klantenservice.

Samen met jouw collega's zorg je er voor dat alle binnenkomende mails en belletjes worden behandeld en dat iedereen netjes te woord wordt gestaan.

Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende, servicegerichte baan? Ben jij sterk in communicatie en denk je in oplossingen? Dan zoeken wij jou!

In verband met corona wordt er na en inwerkperiode van +- 3 dagen, thuisgewerkt. Je krijgt een laptop van de opdrachtgever mee naar huis.

Uiteraard zal je thuis goed begeleid blijven worden. Bij vragen staat er altijd iemand voor jou klaar!

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit administratieve handelingen zoals het beantwoorden van e-mails en binnenkomende belletjes, en het verwerken van aanmeldingen en opzeggingen.

Met jouw gedreven instelling maak je nieuwe werkzaamheden graag eigen. Waar nodig verbeter je de huidige werkprocessen in samenspraak met jouw leidinggevende.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier