Persoonlijk begeleider LVB MVB cliënten Etten Leur
Amarant
Etten-Leur, NB, Netherlands
6 dagen geleden

Wat je doet

Als persoonlijk begeleider stel jij de zorgplannen op voor de bewoners en voer je daarnaast dagelijkse werkzaamheden volgens een vast programma.

Je onderhoudt contacten met verwanten en specialisten en begeleidt de bewoners bij de vragen die zijn opgenomen in het persoonlijk plan.

Op deze voorziening wordt er vraaggericht gewerkt waarbij zelfstandigheid & regie over eigen leven zoveel als mogelijk centraal staat.

Aan de Stationsstraat in Etten-Leur is het appartementencomplex de Daalbouw’ gevestigd. Hier wonen 19 voornamelijk ouder wordende tot oudere cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking.

In het complex zijn 2 gezamenlijke ruimtes waar cliënten gebruik van kunnen maken.

Bij verschillende cliënten neemt de hulp en ondersteuning bij de ADL toe (ouderdoms-problematiek). Hier moet worden gedacht aan bijvoorbeeld het helpen tijdens het douchen of bij het aantrekken van steunkousen.

Er komt ook verbale agressie voor.

Wie je bent

Je bent geduldig, betrokken en kunt goed schakelen tussen de diverse zorgvragen. Door jouw zorgdiploma op MBO 4 niveau en ervaring in het vak weet jij precies wat onze cliënten nodig hebben.

Je maakt dan ook graag verbinding met hun netwerk en de wijk waarin ze wonen. Omdat deze doelgroep wat meer zorg nodig heeft, is ervaring met verpleegtechnische handelingen een must! Daarnaast ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien, waaronder slaapdiensten en weekenden.

Wat je krijgt

Amarant heeft aandacht voor de cliënt, maar ook voor jou! Je krijgt daarom :

 • Een salaris van minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- bruto per maand (cao Gehandicaptenzorg, FWG 40) op basis van een fulltime werkweek.
 • Een vakantietoeslag (8%), eindejaarsuitkering (8,33%) en onregelmatigheidstoeslag.
 • Een vast contract. Het aantal uur bepalen we graag in overleg met jou.
 • Een 100 dagen introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen Amarant en jouw werkplek.
 • Een vergoeding voor onder meer woon- werkverkeer, dienstreizen en parkeerkosten.
 • Een ruim aanbod aan cursussen en activiteiten, afgestemd op jouw functie en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten.
 • Onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van Good Habitz.
 • Meer weten?

  Voor meer informatie over de locatie kun je contact opnemen met Daalbouw op telefoonnummer 088-6110430.

  Solliciteren kan vóór 30-01-2022. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Amarant Werkt via (088) 611 1000 (referentienummer is V-211671).

  Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.

  We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier