Test-releasecoördinator
Bernhoven
Uden, Netherlands
2 dagen geleden

Geloof jij in verbetering door verbinding, zowel tussen collega's als tussen de verschillende applicaties binnen Bernhoven?

We zoeken een ervaren Test-release Coördinator!

Test-releasecoördinator, dit ga je betekenen

Als Test-releasecoördinator coördineer je testtrajecten van applicaties die we in ons ziekenhuis gebruiken, zoals het Elektronisch Patiënten dossier xCare.

Je pakt de testtrajecten projectmatig aan : je maakt de testplannen, organiseert het testen, rapporteert over het proces en de resultaten en geeft advies over de live-gang van releases.

Waar nodig ondersteun je bij het maken van productrisicoanalyses. Als basis voor de kwaliteit die je met testen wilt neerzetten, en op vastlegging van testcases en resultaten in Testersuite.

Als Test-releasecoördinator zorg je daarnaast voor het beheren van applicatiereleases in hun onderlinge samenhang binnen het applicatielandschap.

Dat betekent ook dat je de verschillende niet-productieomgevingen (testomgevingen) beheert, waarbij je samenhang bewaakt tussen de juiste versies van de software van de verschillende applicaties.

Daarnaast verwachten we van je dat je het belang van testen en het volgen van een vaste systematiek hierin, binnen het organisatieonderdeel MICT en naar projectleiders uitdraagt.

Wat zet je in

In deze functie is het belangrijk dat je goed kan communiceren met alle belanghebbenden, zoals je collega’s functioneel beheerders, collega’s binnen MICT en verschillende stakeholders in het ziekenhuis.

Je straalt autoriteit uit in je vak en weet anderen te overtuigen van je kennis en aanpak.De afdeling MICT is continu in ontwikkeling.

Binnen onze visie op continu verbeteren nodigen wij iedere collega uit om MICT innovatiever en professioneler te maken.

Wat Bernhoven je biedt

Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt.

Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien.

Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel.

Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar

Wat heb je nodig?

 • Hbo / wo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring als test- releasecoórdinator
 • Ervaring in de zorgbranche en als projectleider zijn een pré
 • Kennis van, en ervaring met, een testmanagementtool zoals Testersuite
 • TMAP Next / ISTQB gecertificreerd
 • Kennis van en ervaring met het werken met Scrum en Agile, ISM / FSM, Lean en projectmanagement
 • Analytisch en structurerend denkvermogen, oplossingsgerichte instelling
 • Wat krijg je?

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met flexibele werktijden
 • Salariëring afhankelijk van kennis en ervaring
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8,33%
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
 • Leuke collega's en een fijne werksfeer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier