BI analist
Topicus
Wageningen, NL
4 dagen geleden

Jouw werkzaamheden als BI analist

Voor onze dochteronderneming Proigia zijn wij op zoek naar een BI analist. Bij Proigia helpen wij huisartsen en hun zorgpartners om inzicht te krijgen in hun populatie met behulp van medische gegevens van miljoenen Nederlanders.

We halen de data op uit verschillende bronsystemen en draaien complexe analyses. Hierdoor weten huisartsen bijvoorbeeld hoe zij scoren op zorgkwaliteit en weten ze aan welke patiënten ze extra aandacht moeten besteden.

Wij zijn goed op weg, maar we zijn overtuigd dat het beter kan. Er zit nog veel onontgonnen informatie in de data waarmee we huisartsen kunnen helpen.

Hier speel jij als BI Analist een grote rol in. Dagelijks ben jij bezig met het analyseren van huisartsendata en maak jij dashboards die door zorgverleners in heel Nederland gebruikt worden.

Door vaak in contact te zijn met onze klanten weet jij welke informatie onze klanten nodig hebben of kan jij dit makkelijk achterhalen.

Wij staan op het punt om een nieuwe productlijn op te zetten op basis van Qlik Sense techniek. Daar kunnen we jouw expertise goed bij gebruiken!

Proigia binnen TopicusProigia is onderdeel van Topicus. Met onze gedreven en ambitieuze club, van om en nabij 15 collegas, werken wij dagelijks aan het leveren van de beste data ten behoeve van de Nederlandse zorg.

We zijn gevestigd in Wageningen.

Vereiste ervaring en skills als BI analist

Als je gedreven bent om iedere dag verder te groeien ben je bij Proigia uitstekend op je plek. Maar natuurlijk is ambitie niet de enige succesfactor.

Wij vinden dan ook een aantal andere skills en vaardigheden erg belangrijk :

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, idealiter in een technische of medische richting;
 • Je bent vaardig met Qlik Sense of soortgelijke BI-tooling;
 • Je bent analytisch en communicatief sterk;
 • Ervaring met eerstelijnszorg en / of medische kennis is een pre;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Jouw ontwikkeling bij Proigia & Topicus

  Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

  Daarnaast wordt veel energie gestoken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto.

  Samen met jouw talentbegeleider bespreek je jouw ambities en wat ervoor nodig is om die waar te maken. Wellicht wil jij over een paar jaar in de lead zijn van grote projecten voor A-merken, maar het kan ook zijn dat jij juist inhoudelijk door wilt groeien tot dé expert in jouw terrein.

  Hoe je jouw toekomst ook ziet, bij ons is het mogelijk!

  Wat kun jij van Proigia en Topicus verwachten?

  Wij zijn een IT-bedrijf met impact. Met jouw werk lever je een bijdrage aan betere zorg in Nederland. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is : voldoening.

  Je komt terecht in een hechte organisatie waar je gelijkgestemden ontmoet en waar je nieuwe vriendschappen sluit met collegas die net als jij een nuchtere kijk hebben op tech-dienstverlening.

  Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hieronder de unieke job benefits.

  Job benefits

  Allereerst : een passende reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en uiteraard voldoende vakantiedagen. Maar ook :

  Jouw eigen werkbudget

  bekijk

  Werk- en privé balans

  bekijk

  Jouw eigen werkbudget

  Iedere Topicaan heeft een eigen werkbudget. Jij bepaalt met dit budget zélf met welke laptop, telefoon en / of tablet je aan de slag gaat.

  Het uitgangspunt hierbij is dat iedere Topicaan zijn / haar ideale hamer kan selecteren, zonder gedoe. Werk jij liever op een Apple of Windows laptop?

  Jij staat vrij in je keuze!

  Onboarding

  Tijdens de Topicus onboarding leer je ons van binnen en buiten kennen. De video laat zien wat je te wachten staat.

  Opleiding

  In persoonlijke gesprekken met jouw talentbegeleider bepaal jij zelf welke vaardigheden of kennis je bij Topicus verder wilt ontwikkelen.

  Natuurlijk kun je vakinhoudelijk doorgroeien, maar het ontwikkelen van zachte vaardigheden - denk aan presenteren, communiceren, onderhandelen en feedback geven en ontvangen - vinden wij net zo belangrijk.

  Voor beide kun je onder meer kennis events bezoeken of gebruik maken van ons interne trainingsaanbod - Topicus University - waarbij je getraind wordt door mede-Topicanen of externe trainers.

  Staat jouw gewenste training nog niet tussen ons aanbod? We staan altijd open voor nieuwe ideeën.

  Werk en privé balans

  We streven voor al onze medewerkers naar een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je lekker in je vel zit en optimaal kunt presteren.

  Je krijgt bij ons daarom veel vrijheid. Je kunt jouw werktijden vrij indelen. We gaan er namelijk vanuit dat iedereen er zelf voor zorgt dat hij of zijn uren maakt en gestelde doelen haalt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier