Pedagogisch Medewerker | KDV 't Speelhoukje
smallsteps kinderopvang
Musselkanaal
4 dagen geleden

Over de locatie

Onze kinderdagverblijf, t speelhoukje, bevindt zich midden in Musselkanaal, vlakbij het centrum en de basisscholen. Wij willen de kinderen inspireren en stimuleren en laten het kind zoveel mogelijk zelf doen.

Zelf je boterham smeren? Je eerste stapjes zetten? Probeer maar! Ons kinderdagverblijf werkt met verticale groepen van 0-4 jaar.

Verschillende leeftijden zitten bij elkaar. Verticale groepen stimuleert de taalontwikkeling en sociale vaardigheden van het kind.

Kan jij op spelenderwijs kinderen stimuleren en hen voorbereiden op de basisschool? Dan is ons kinderdagverblijf, t speelhoukje, wat voor jou!

Het winkelcentrum is vlakbij, handig als je even lekker wilt shoppen tijdens je lunch of na je werk. Kom jij ons leuke team versterken?

Kom je met de auto? Je kunt hier gratis parkeren. Liever met het ov? De bushalte stopt vlakbij!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier