Jeugdzorgwerkers C (Crisisopvang oudere jeugd) Randweg Rotterdam
Enver
Rotterdam
17 uur geleden

Ben jij stressbestendig? Ben je een aanpakker? Flexibel en zelfstandig? Heb je al een dosis ervaring, maar sta je open voor een nieuwe uitdaging?

Dan is de crisisopvang DE plek voor jou!

Het team

Je krijgt in dit team enthousiaste collega’s die vol overtuiging kiezen voor het werken met oudere jeugd (jongens en meiden) in crisissituaties.

Daarnaast werk je samen met netwerk en ouders, een gedragswetenschapper, gebiedsmanager en de ambulant hulpverlener die verbonden is aan het team.

Heb je een helicopterview, ben je analytisch, heb je kennis van GGZ problematiek of LVB problematiek? Dan ben je zeker een aanvulling op ons team!

Opvang na een crisissituatie

We vangen jongens en meiden op van 12 t / m 17 jaar die (tijdelijk) niet thuis of in hun pleeggezin kunnen verblijven. Er verblijven hier maximaal 8 jongeren.

Zij zijn door verschillende oorzaken in een crisissituatie zijn geraakt. We zoeken samen met de betrokkenen naar een passend perspectief met voorkeur in de thuissituatie of in het eigen netwerk.

Wij werken nauw samen met ouders en betrokkenen om dit te realiseren. We zorgen er voor dat de crisisperiode zo kort mogelijk is.

Wanneer thuis wonen niet mogelijk is, zoeken we met de betrokken hulpverleners naar een passende vervolgplek.

Jouw werk

Als jeugdzorgwerker begeleid je de groep en zorg je voor een veilig en positief leefklimaat. Vanuit een betrokken en betrouwbare werkhouding lever je een bijdrage aan de observatie van de meiden die verblijven op de crisisopvang.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van de jongeren van hun dagbesteding (school en / of werk), gesprekken voeren met de aanwezige jongeren, eventueel een maaltijd koken en het ontvangen van een nieuwe jongere na een crisissituatie.

Dit kan 24 / 7 gebeuren. Je neemt deel aan de methodiek vergaderingen waarin we onder andere casuïstiek bespreken.

Werktijden

Je solliciteert naar de functie Jeugdzorgwerker, hier horen de volgende dienst tijden bij :

 • 13 : 00 tot 23 : 00 (avonddienst)
 • 16 : 00 tot de volgende dag 9 : 30 (slaapdienst)
 • In de weekenden dagdiensten van 9 : 30 tot 17 : 00 (weekenddienst)
 • In de weekenden zijn de slaapdiensten van 16.00 tot de volgende dag 13.00 uur
 • Volgens de CAO mag je een vaste dag per week een roosterwens hebben. Verder werk je gemiddeld twee weekenden per maand.

  Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of Pedagogiek)
 • Je bent SKJ geregistreerd
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in de residentiële (24-uurs) hulpverlening
 • Je hebt kennis van de sociale kaart en hulpverleningsinterventies
 • Sleutelwoorden voor jou zijn : initiatief nemen, zelfstandig, flexibel, stevig in je schoenen staan en out-of-the-box’ denkend.
 • Ons aanbod

  Omdat jij goed voor onze jongeren zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden, we bieden je :

 • Een salaris van minimaal € 2.403,- tot maximaal € 3.568,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 8 conform de CAO-jeugdzorg)
 • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van zeven maanden met uitzicht op een vast contract voor 28 uur per week.
 • Of een tijdelijke aanstelling voor de duur van de zwangerschapsvervanging voor 28 uur per week

  Los hiervan bieden wij je uiteraard nog veel meer. Bekijk hier al onze .

  Werken bij Enver

  Bij Enver kunnen kinderen, jongeren en hun ouders terecht voor preventieve hulp, basishulp en specialistische hulp. We ondersteunen kinderen, jongeren en gezinnen op verschillende manieren.

  Onze medewerkers werken in een wijkteam, bieden specialistische hulp aan huis, schoolmaatschappelijk werk, ouderschapsbemiddeling na scheiding, opvoedcursussen en trainingen.

  We bieden kinderen en jongeren ook een plek om tijdelijk te wonen als het thuis niet meer gaat, zoals pleegzorg, gezinshuizen, kamertraining, leefgroepen of crisisopvang.

  Enver is actief in de regio’s Rotterdam Rijnmond (Rotterdam en omgeving tot en met Goeree-Overflakkee), Midden-Holland (Gouda en omgeving) en Zuid-Holland zuid (Dordrecht en omgeving).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier