Ervaren werkvoorbereider civiel
bouwhuysch
Tilburg, NL
2 dagen geleden

In de rol van ervaren werkvoorbereider civiel ben je betrokken bij de gehele keten van aanbesteding tot en met de uitvoering.

Je vervult een rol in het tenderteam of je wordt direct ingezet op lopende projecten.

Concreet zorg je voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken en houdt rekening met planning, budgetten en technische specificaties.

Als ervaren werkvoorbereider civiel zorg je ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt gefaciliteerd.

Jij kijkt met een kritische blik naar een veilige werkomgeving op alle vlakken, want veiligheid staat hier hoog in het vaandel.

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je bent een bouwer, want deze organisatie is volop in ontwikkeling.

Meer weten over de rol van ervaren werkvoorbereider civiel? Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Jouw skills

 • Een afgeronde studie civiele techniek of vergelijkbaar;
 • Circa 2 tot 5 jaren relevante werkervaring;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met RAW-bestekken en UAV-GC contracten.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een landelijke aannemer, met een bedrijfsonderdeel dat in opbouw is. Als werkvoorbereider industrie kan je hier meebouwen in een jong team.

  Er wordt gewerkt aan kortlopende opdrachten en langlopende projecten binnen de industrie.

  Daarnaast realiseert deze aannemer blijvende kwaliteit in de levenscyclus van ontwikkelen, realiseren, beheren / exploiteren en het hergebruiken van de leefomgeving.

  Dit geldt ook voor jou als werkvoorbereider industrie.

  Door projecten integraal te benaderen, worden er oplossingen gecreëerd tegen de laagst mogelijke kosten. Deze oplossingen zijn aansprekend, toekomstbestendig en in samenhang met het geheel.

  Door een goede samenwerking met hun klanten en partners weten zij dit tot stand te brengen.

  Benefits - Ervaren werkvoorbereider civiel

  Om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel aan de slag kan als ervaren werkvoorbereider civiel denken we hier graag over mee en staat er natuurlijk een mooi arbeidsvoorwaardenpakket tegenover vanuit ons.

 • Een bovengemiddeld salaris tussen de € 3000,- en € 4500,- bruto per maand;
 • De keuze tussen een leaseauto met tankpas, reiskostenvergoeding of een OV-jaarkaart;
 • Flexibele invulling van je verlofdagen;
 • Een sportabonnement;
 • Onkostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Investering in persoonlijke groei d.m.v. een op maat gemaakt coachingstraject en de mogelijkheid om kennissessies en trainingen bij te wonen om je optimaal te ontwikkelen;
 • En last but not least : op zijn tijd een lekkere borrel met je mede Bouwhuysch’ers.
 • Interesse en de capaciteiten voor de functie van ervaren werkvoorbereider civiel? Neem contact op. Wij handelen snel en effectief.

  Om te beginnen via een kennismakingsgesprek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier