Financial Controller
Profource
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Dutch speaking and writing proficiency is required

Wil jij je maximaal blijven ontwikkelen in de wereld van Finance & Control? Het voordeel hebben van een vast contact, mét lease auto?

Veel diversiteit hebben in je werkzaamheden, omdat je voor verschillende klanten gaat werken? Dan is de kans groot dat je bij Profource helemaal op je plek bent.

Dit staat je te wachten

Als Financial Controller ben jij de stuurman van de Planning & Control afdeling van één van onze klanten. Je helpt het management de lijnen uitzetten, én houdt in de gaten of van de koers wordt afgeweken.

Je laat management zien wat de financiële implicaties zijn van hun keuzes, en helpt hen zo de juiste keuzes te maken. Dit doe je door middel van het omzetten van financiële data naar bruikbare management rapportages.

Vervolgens toets jij of de gegevens die zijn ingeboekt correct zijn verwerkt.

Met jouw inzichten in financiën zie je ook hoe de financiële administratie zélf slimmer kan. Zodat jij je werk nog efficiënter kunt doen.

Je bent niet bang om op mensen af te stappen en collega’s van andere afdelingen te betrekken bij het oplossen van een probleem.

Door jouw enthousiasme en drive krijg je mensen in beweging en kom je tot procesverbeteringen!

Dit ben jij

Je bent inmiddels tussen de twee en vijf jaar werkzaam binnen accounting & control. Je voelt je dan ook thuis in Excel én de boardroom.

Jouw cijfers zijn altijd op orde en analytisch ben je sterk. Je wilt graag weten hoe het zit. Nieuwe dingen leren hoort daar vanzelfsprekend bij.

En jouw inzichten deel je weer graag met je collega’s.

Tegelijkertijd weet jij hoe je jouw cijferkennis kunt vertalen naar mensen die hier minder kaas van hebben gegeten. Ook ben je niet bang initiatief te nemen.

Zie je een kans tot verbetering? Dan leg je dat helder voor aan je opdrachtgever. Daarnaast hebben we nog een wishlist :

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.
 • Je herkent je in onze
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier