Klantadviseur Particulieren
Randstad
BREDA, NL
23 uur geleden

Jij bent het aanspreekpunt van de particulieren klanten van Rabobank. Ben jij op zoek naar een baan met uitdaging en diepgang waar klanten jou zien als adviseur en sparring-

partner? Lees dan snel verder!

In de functie van Adviseur Particulieren denk jij mee met de klant en geef jij het passende antwoord. Je gaat werken in een dynamische omgeving waar je snel moet kunnen schakelen.

Jij helpt klanten met zaken omtrent betalen, sparen en verzekeren. Door jou goede advies en behulpzaamheid hangen klanten met een glimlach op.

Jij gaat leren

Jouw opleiding 3 weken start in Gouda op maandag 14 oktober. Hierin word jij wegwijs gemaakt in de systemen, de cultuur en de werkwijze van Rabobank.

De opleiding is fulltime en vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 09 : 00 tot 16 : 30. Vanuit Rabobank worden er 2 overnachtingen per week aangeboden tijdens de opleidingsweken.

Na deze 3 weken opleiding, start jij op jouw vestiging in Breda.

Jij krijgt

De kans om je WFT Basis, WFT Schade Particulieren en WFT Schade Zakelijk gratis te behalen. Wij bieden voor de trainingsperiode een salaris van €10,78 bruto per uur.

Heb je relevante werkervaring? Dan stijgt je salaris na de training van minimaal €12,87 tot €18,39. Ook ontvang jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren en worden jouw reiskosten vergoed.

Daarnaast biedt Rabobank tijdens de opleiding 2 overnachtingen per week aan.

Jij hebt

Jij hebt ervaring met klantcontact en zet service op nummer één. Daarnaast ben jij proactief en durf jij je mening te geven.

Omdat jij elke dag met verschillende klanten te maken hebt, is het belangrijk dat je goed kan luisteren en inlevingsvermogen hebt.

Verder ben jij erg gemotiveerd om in de financiële branche aan de slag te gaan en om bij Rabobank te werken.

Jij hebt

 • MBO 4 werk en denk niveau
 • De drive om je WFT Basis, WFT Schade Particulieren en WFT Schade Zakelijk te behalen
 • Één á drie jaar werkervaring in een dienstverlenende (bij)baan;
 • Je gaat werken op basis van een min-max contract waarbij je kan kiezen voor 24-28 uur, 28-32 uur of 32-36 uur. Via de roosterapp geef je je beschikbaarheid voor de komende 12 weken op.

  Uiterlijk 4 weken van te voren weet je jouw planning. Rabobank in Breda is geopend van 08 : 00 tot 18 : 00. De avonden en weekenden hoef jij dus niet te werken!

  Goed om te weten

  Nog geen WFT certificaten? Geen paniek! Deze kan je gratis via ons behalen. Verder ga je als selectieprocedure deelnemen aan de selectie dag op 17 september in Rotterdam.

  Onderdelen van het programma zijn meeluisteren en meekijken op de vloer, speeddates en een pitch.

  Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Stuur me een whatsapp, mailtje of geef mij een belletje, mijn gegevens vind je onderaan bij Contact.

  Is alles verder duidelijk en ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct via de knop solliciteren’.

  Succes en wellicht spreken we elkaar snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Annabel Vico Staudt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier