Verpleegkundigen voor het kernteam Hematologie en Nefrologie
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Dit doe je voor onze patiënten

Op onze verpleegafdelingen Hematologie en Nefrologie en op onze dagbehandeling verpleeg je patiënten met diverse aandoeningen.

De voor hen vaak ingrijpende behandeling vraagt om de beste medische zorg en begeleiding. Als professionele verpleegkundige binnen ons kernteam Hematologie en Nefrologie lever je een bijdrage aan de totale zorgverlening waarin onze patiënten centraal staan.

Je doet dit niet alleen, maar met het team van verpleegkundigen van onze afdelingen. Dag, avond én nacht zetten jullie je in voor de beste zorg voor onze patiënten, volgen opleidingen voor verdere specialisatie en zijn jullie er voor elkaar op momenten dat het nodig is.

Samen bouwen jullie aan een team dat excellente zorg verleent en daarmee zorgen jullie voor kwaliteit van leven voor onze patiënten.

Naast de patiëntenzorg denk je mee met het vormgeven van het afdelingsbeleid en hoe we onze zorgprocessen continu kunnen verbeteren.

Ook neem je actief deel in werkgroepen en platforms en lever je een bijdrage aan beroepsinhoudelijke ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen om de steeds complexer wordende zorg te kunnen blijven leveren.

Daar bieden we jou dan ook alle mogelijkheden voor.

Hematologieverpleegkundige Senna Rahhou : Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik zoveel kan betekenen voor patiënten. Doorgaans verblijven patiënten enige tijd op onze afdeling en door echt de tijd nemen om te kijken hoe het met hen gaat en hun persoonlijke verhaal te horen, kan ik echt het verschil maken.

Deze psychosociale zorg voor de patiënt vind ik zeer belangrijk. Patiënten én hun familie ervaren bij ons een enorme gastvrijheid.

Daarom kiezen zij voor behandeling in het Antonius. Ondanks de vaak moeilijk situatie hebben ze het fijn hier en voelen ze zich écht thuis.

Jij brengt mee

Jij bent een verpleegkundige met ambitie. Iemand die kansen grijpt om nieuwe, boeiende ervaringen op te doen en een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg.

Empathie, servicegerichtheid, daadkracht en doorzettingsvermogen zijn typerend voor jouw karakter. Met jouw brede klinische blik durf je buiten de gebaande paden te denken en vind je werkbare oplossingen om problemen het hoofd te bieden.

Je wordt enthousiast van nieuwe ideeën om onze zorg steeds weer te verbeteren. Jonge vakgenoten helpen nóg beter te worden in hun vak, doe je met plezier en passie.

Maar ook oprechte aandacht geven aan onze patiënten om het hen zo comfortabel mogelijk te maken. Daarmee maak jij het verschil! Je bent gericht op samenwerking omdat je weet dat je sámen het beste resultaat kan behalen.

Zo zorg jij voor kwaliteit van leven!

Om als verpleegkundige hematologie of nefrologie bij St. Antonius aan de slag te kunnen, heb je in elk geval :

 • Diploma Hbo-Verpleegkunde (of Mbo met Hbo werk- en denkniveau);
 • Diploma Hematologie en / of bijscholingen in Nefrologie, of de ambitie om deze opleiding te volgen;
 • Inzetbaarheid : alle dagen en diensten.
 • Wij bieden jou

  Jij verdient óók het beste

 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • direct een vast contract voor 24-36 uur per week. Gelijk zekerheid voor jou!
 • een salaris van minimaal € 2.290,- tot maximaal € 3.421,- bruto per maand (FWG 50 Cao Ziekenhuizen) op basis van een 36-urige werkweek en een afgeronde hematologie of oncologie opleiding;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-of bring your own device’’-regeling.
 • ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • deelname aan carrièreportaal Sterk in je Werk’.
 • Aangenaam!

  Hoe ziet onze afdeling eruit?

  Op onze afdeling Interne Geneeskunde verplegen wij patiënten binnen de specialismen Hematologie, Nefrologie en Interne Geneeskunde.

  De hematologie unit is een van de dertien centra voor hematologische intensieve zorg in Nederland. Dat zijn ziekenhuizen die het hele scala aan behandelingen voor hematologische kwaadaardigheden aanbieden, inclusief stamceltransplantatie en behandeling van patiënten met acute leukemie.

  Op nefrologisch gebied onderscheiden we ons onder meer door de dialysefaciliteiten in ons ziekenhuis. Wij behandelen patiënten met een breed spectrum aan nefrologische aandoeningen.

  Met ingang van 1 januari 2018 vindt er een herverdeling van de zorg plaats. Dit betekent dat er twee kernteams gevormd worden, verdeeld over twee afdelingen (A2-C2).

  Het kernteam Hematologie & Nefrologie krijgt de zorg voor 26 klinische bedden en 9 behandelplaatsen voor dagbehandeling.

  Het kernteam Interne Geneeskunde is verantwoordelijk voor 24 bedden voor acute opname en short-stay en 10 bedden voor long-stay.

  De long-stay vormt tevens een leerunit voor student verpleegkundigen. Binnen de kernteams werken we intensief met elkaar samen en hebben we een hoog ambitieniveau.

  We zijn trots op ons vak en werken hard maar er is zeker ook ruimte voor plezier met elkaar!

  Het St. Antonius Ziekenhuis

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

  Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier