Eerste monteur Loodgieterswerk & CV Installaties
AB Vakwerk
Zwaagdijk, Noord Holland, NL
3 dagen geleden

In deze functie als loodgieter en installateur heb jij een veelzijdige en afwisselende baan. Naast de afwisseling in taken werk je ook op verschillende locaties in West Friesland en Noord Holland aan verschillende projecten.

Zo werkt je op nieuwbouwprojecten en in bestaande bouw waar je dus bij bedrijven en particulieren over de vloer komt. Daarnaast verzorgen jullie zelf installatiepaketten voor watertechnische-, gastechnische- en cv installaties.

Deze zelfbouwpaketten worden onderbouwd door jarenlange ervaring, deskundig advies en technische installatietekeningen.

Dagelijks ben jij bezig met het onderhouden en aanleggen van verwarming, airco en andere installaties. Zowel zelfstandig als in teamverband ben jij in je nopjes.

Samen rij je 's ochtends om 07.00 uur in de bedrijfsbus naar de eerste klus. Deze keer is het een nieuwbouwklus waar jullie een CV installatie gaan installeren.

Daar aangekomen krijgen jullie eerst een kop koffie en nemen jullie de werkzaamheden door. Samen bepalen jullie wie welke taak uit gaat voeren. Radio aan en aan slag!

Tussendoor overleggen jullie nog om te kijken of het allemaal lukt en of er eventueel hulp nodig is. Na de pauze maken jullie de klus af.

Nadat jullie klaar zijn, rijden jullie weer naar de zaak om de bus bij te vullen. Om 16.00 uur is het tijd om weer naar huis te gaan, morgen weer een nieuwe klus.

Een afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk gaat. De werksfeer bij onze opdrachtgever is goed, het wordt gewaardeerd dat jij naast vakmanschap ook een gezonde dosis humor meebrengt.

ZZP-er? Ook dan kun je reageren op deze baan!

Wij vragen :

Afgeronde opleiding installatietechniek

Minimaal 2 jaar werkervaring

Oplossingsgericht en klantgericht

VCA (eventueel via ons te behalen)

GPI (Generieke Poort Instructie, eventueel via ons te behalen)

Wij bieden :

Beloning volgens CAO Technisch Installatiebedrijf salaris vanaf € 2250,- (fulltime) afhankelijk van leeftijd en ervaring

ATV en reiskostenvergoeding € 0,19 p / k

Afwisselende baan bij een gerenommeerd bedrijf met een goede werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng en ideeën

Opleidingsmogelijkheden voor bijscholing of ontwikkeling

Kans op vast contract

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier