Accountant MKB
Vinken Recruitment
Omgeving Oss, NL
16 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als Accountant kun je een aantal assistent accountants inzetten ter ondersteuning van je werkzaamheden en je begeleidt hen tijdens deze werkzaamheden.

Vaktechnische ontwikkeling en opleiding worden centraal geregeld, maar de dagelijkse bezigheden van de assistent accountants vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Je reviewt de werkzaamheden, zowel de samenstelwerkzaamheden als de (eenvoudige) fiscale aangiften en je voert besprekingen met je klanten.

Hier gaat het niet om de jaarrekening, maar om de toekomstplannen van je klant. De gesprekken zijn niet om de jaarrekening te bespreken, maar juist om te kijken wat er het komende jaar staat te gebeuren en hoe de dienstverlening van het kantoor hierin kan ondersteunen.

Er wordt wel alle mogelijkheid geboden om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen en er is voldoende ruimte om als accountant acquisitie te plegen.

Er ligt echter een portefeuille voor je klaar, dus acquisitie is in deze functie niet noodzakelijk. Vaktechnische eindverantwoordelijkheid en het beheren van de relaties zijn het voornaamst in deze positie.

Functie eisen

Om je werkzaamheden als accountant goed te kunnen uitvoeren is het van belang dat je je AA- danwel RA-titel hebt en meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk.

Je zoekt een combinatie tussen relatiebeheer, advies, reviewwerkzaamheden en de begeleiding van assistenten. De fiscalisten binnen het kantoor verzorgen enkel de complexe fiscale aangiften en de adviezen, dus een redelijke fiscale kennis is gewenst.

Je staat met 2 voeten op de grond, bent nuchter, sociaal en praktisch ingesteld.

Wat krijg je

Een marktconform salaris, met mogelijkheid tot een leaseauto en / of telefoon van de zaak en een pensioenregeling. Overname van een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier