Senior Accountmanager Pensioenen
Quoratio Groep
Almere, Nederland
19 uur geleden

Wat ga je doen?

De Quoratio Groep bestaat inmiddels 20 jaar en onze process professionals werken met passie binnen complexe vakgebieden.

Met elkaar richten wij ons op HR- en Salarisadministratie (Quoratio HR Process & Payroll), Finance & Control (Verhoeve), Zorgadministratie (Zorgon), Business Automation (Quoratio Groep),Uitkeringsadministratie (Quoratio Sociaal Domein en Uitkeringen) en Pensioenen (Ferm in Pensioenen).

Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je maakt deel uit van een groep van in totaal 550 collega’s die graag bij elkaar komt om kennis te delen én een feestje te vieren.

Als Accountmanager Pensioenen ga je aan de slag bij het nieuwste domein binnen de Quoratio Groep, namelijk het domein Ferm in Pensioenen.

Wij bieden in dit domein de ideale mix van detachering en consultancy. Dat doen we door de beste mensen te zoeken, te binden en op te leiden.

Zo maken onze collega's impact bij onze opdrachtgevers én overtreffen we de verwachtingen.

Als Senior Accountmanager Pensioenen bent je verantwoordelijk voor het gehele klantenbestand en ben je bezig met het acquireren van new business.

Je bent eindverantwoordelijk voor de plaatsingen van onze professionals. Jij weet niet alleen business te creëren maar ook deals te sluiten.

Soms bouw je relaties uit en andere keren werk je aan aanbestedingen waar je de Quoratio Groep vertegenwoordigt tussen een aantal concurrenten.

Van jou vragen we niet alleen een netwerk binnen de Pensioenen, maar vooral ook de drive om de pensioenwereld beter te willen maken.

Samen richt je je op het binnenhalen van detacherings- en consultancy opdrachten.

Je werkt in deze functie nauw samen met jouw Business Unit Manager en je bent onderdeel van het Management Team. In dit management bespreek je wekelijks de gang van zaken om te zorgen dat het domein op één lijn ligt en om de groei van Ferm Pensioenen te realiseren.

Leuk aan deze baan

 • Je komt te werken in een ervaren werkomgeving, waarin je mee mag bouwen een de groei van dit nieuwe domein.
 • Je hebt directe invloed op gave opdrachten voor je collega's.
 • Werken bij een mooie dienstverlener en opleider tegelijk waar ontwikkeling centraal staat.
 • Hoe jouw eerste maand eruit ziet?

  We nemen je mee in werken bij de Quoratio Groep, waar we voor staan en wie we zijn. Je gaat veel collega's ontmoeten en ontdekken wat we nou eigenlijk precies doen.

  We leren je alles wat je nog wil weten van de wereld van Pensioenen, maar hopen ook veel van jou te kunnen leren. Ook laten we je zien welke impact onze professionals maken bij onze opdrachtgevers zodat je met eigen ogen kunt zien waar je het voor doet!

  Aanwezig zijn tijdens kantooruren werken is niet wat telt. Het gaat om jouw resultaten. Hierin moet je meebewegen, maar wel de controle houden over je eigen agenda en werk.

  Als Accountmanager krijg jij alle ruimte en vrijheid om je werk binnen bepaalde grenzen maar naar eigen inzicht in te richten en uit te voeren.

  Wat bieden we jou?

 • De mogelijkheid om je eigen invulling aan de functie te geven en echt impact te maken;
 • 550 energieke collega’s die work hard, play hard’ dagelijks in de praktijk brengen;
 • Flexibiliteit en vrijheid : jouw uitvalsbasis tussen je bezoeken door is jouw eigen thuiswerkplek, een goede koffietent in de buurt of ons kantoor in Bunnik;
 • De kans om bij te dragen de groei van ons domein;
 • Een uitgebreide lunch die elke dag voor je klaarstaat zodra we weer naar kantoor mogen;
 • Een vernieuwd kantoor dat goed bereikbaar is met de auto, de fiets en het OV;
 • Een leaseauto, laptop, Iphone van de zaak en een bonusregeling;
 • Ons online leerplatform : de Quoratio Campus om jezelf onbeperkt verder te ontwikkelen.
 • We begonnen ooit als administratieve club, nu hebben we als visie Zero Admin! Wat dat precies inhoudt? En welke projecten er op de planning staan?

  We vertellen je er graag meer over!

  Cultuur check?

  Enthousiast geworden, meer weten en / of direct solliciteren? Take matters into your own hands. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met ons via : iharcksen quoratiogroep.nl of via 06-83606113

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier