Betaalterminal specialist
Eijsink
Hengelo
3 dagen geleden

Vind jij de betaalwereld interessant en lijkt het je leuk om je hier verder in te verdiepen? Dan zoeken we jou! Als betaalterminal specialist ben je verantwoordelijk voor de opstart en afhandeling van betaalterminalcontracten.

Jij bent dé expert voor zowel debit card en creditcard contracten als online betaalaanvragen.

Wat je gaat doen

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het goed informeren en afhandelen van projecten rondom betaalterminals.

Daarnaast ondersteun je zowel het Bedrijfsbureau als de Consultants bij hun lopen projecten. Je bepaalt samen met de klant welke betaalprovider het beste bij de klant past.

Daarnaast verzorg en begeleid je de contractaanvraag van begin tot einde. Ook heb je regelmatig contact met collega’s van verschillende afdelingen : geen vraagstuk of uitdaging is jou te gek!

Waarom we jou zo gaaf vinden

Omdat je oplossingsgericht bent en beslissingen durft te maken. Je hebt technisch inzicht en leert graag bij. Zo vind je het geen probleem om je te verdiepen in de betaal-, creditcard en online providers, zoals CCV, Rabobank, Paysquare, EMS, Equens, Adyen of PAY.

Je bent op de hoogte van de diverse contracten, tarieven en aanvraagprocessen. En denkt automatisch mee om het aanvraagproces te verbeteren.

Door jouw klantgerichte houding gaat het informeren, adviseren en beantwoorden van vragen van onze klanten jou van nature feilloos af.

Waarom je als Betaalterminalspecialist voor ons kiest

Collegialiteit. Uitdaging. Plezier. Samen met je team ondersteun je onze dynamische softwareapplicatie met duizenden gebruikers waaronder de Efteling, Happy Italy en Center Parcs.

En die software waarin jij een bepalende rol speelt, kom je tegen wanneer je zelf op het terras zit, een theater bezoekt of uiteten gaat.

Hoe mooi is dat?! Bij ons vind je een open bedrijfscultuur waar je je welkom voelt en we vertrouwen op je kennis en kunde.

Bovendien wordt er goed voor je gezorgd dus met de primaire en secundaire voorwaarden zit het goed. Én successen vieren we samen, ook op vrijdag als we met z’n allen een drankje doen. Gezellig!

Wat krijg je van ons?

Heerlijke verse lunch van de zaak

Elke dag samen lunchen, dat vinden we belangrijk. Brood, crackers, fruit, sap Het staat voor je klaar, waarna je bij een groep collega’s aan tafel aan kunt schuiven.

Én het is van de zaak! Een luxe om in de ochtenden je lunchbrood niet te hoeven smeren.

Vrijdagmiddag een biertje en bitterballen

Bij ons gaat geen vrijdagmiddag voorbij zonder borrel. Of je nu in Oosterwolde of Hengelo werkt. Met fris, bier of wijn in de hand sluiten we samen de week af.

Én laten we de bitterballen niet vergeten! Mocht je een vrijdag niet kunnen of willen? Geen probleem, want niemand is verplicht.

Opleidings- mogelijkheden en ruimte om te groeien

Uitdaging en een afwisselende baan binnen een moderne organisatie? Dat vind je bij ons! Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je alle gelegenheid interne trainingen te volgen én te groeien naar een andere functie.

Zo kun jij je blijven ontwikkelen en groeien wij met je mee.

Over ons

Wij zijn Eijsink. De kassaleverancier? Klopt, maar we doen nog veel meer. Noem ons ambitieus softwarebedrijf mét mensenkennis en internationale ambitie.

Waar 200 specialisten elke dag in teams werken aan futureproof oplossingen die ertoe doen voor de horeca, catering, leisure, sport en zorg.

IJzersterke technologie die processen optimaliseert. Betrokkenen en bevlogen mensen voelen zich bij ons meteen thuis. Hier krijg je de kans om van écht betekenis te zijn in het succes van aansprekende klanten (Efteling, Happy Italy, Center Parcs), de in-house softwareontwikkeling en ambitieuze roadmap.

Weet je, als we álles willen vertellen wat we doen, zijn we nog wel even bezig. We laten het liever gewoon zien.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier