Product Owner CMS/Hosting
NN
The Hague, Netherlands
2 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Waar houdt je team zich nu mee bezig? En welke projecten hebben prioriteit? Dat is waar jij knopen doorhakt.

Deze baan, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om waarde je creëren voor de klant én voor NN, biedt je een salaris van maximaal € 7.

178,36 bruto per maand op basis van 36 uur.

Jouw impact als Product Owner bij NN

Jij bent de Product Owner van twee end-to-end DevOps teams die binnen het IT domein bij Customer & Commerce werken. Als eindverantwoordelijke voor het leveren van IT producten en diensten, prioriteer je de doelen voor je team, waardoor je focus biedt om te werken aan wat maximale waarde levert voor NN en haar stakeholders.

Het actief managen van de backlog naar zowel DevOps team en de stakeholders is een van de belangrijkste taken, waarbij je in staat moet zijn om dit te doen in een complex IT landschap dat bovendien aan verandering onderhevig is en tegelijkertijd in een complex stakeholder landschap.

Wat je gaat doen

Leveren van stabiele en hoge kwaliteit Hosting en CMS producten en diensten die maximale waarde toevoegen aan de stakeholders en NN middels 1) een gevalideerde roadmap en 2) het effectief inzetten van de betrokken scrum teams

Tegelijk motiveer jij je team om het beste uit zichzelf te halen. Zo maak je optimaal gebruik van de kennis die jullie in huis hebben, waardoor je in staat bent om stabiele en hoge kwaliteit producten en diensten te leveren die maximale waarde toevoegen aan de stakeholders en NN en tegelijkertijd het team te laten groeien in capaciteiten en competenties.

 • Visie ontwikkeling ten behoeve van de end-to-end producten of diensten waar je verantwoordelijk voor bent inclusief afstemming met en inbedding in de strategische doelstellingen van NN
 • Stakeholder management met alle partijen die gebruikmaken van de end-to-end producten. Daarbij moet er een continue balans gevonden worden tussen de wensen & prioriteiten van de stakeholders enerzijds en de belangen en prioriteiten binnen het DevOps team
 • Roadmap : actief managen en afstemmen van de product roadmap met stakeholders met als doelstelling om maximale waarde te genereren, waarbij het DevOps team op de meest effectieve wijze kan opereren
 • Delivery : actieve betrokkenheid in de realisatie door het DevOps team inclusief coaching, prioriteitstelling en afstemming met ketenpartijen in geval van afhankelijkheden
 • Capability ontwikkeling; dit betreft zowel de capabliity ontwikkeling van de PO zelf om relevant te blijven, maar ook richting geven aan de capability ontwikkeling van het DevOps team om visie en roadmap te kunnen realiseren.
 • Met wie je werkt

  Als Product Owner zit je binnen ons domein IT. Wij leveren een betrouwbare IT-backbone voor alle processen, systemen en kanalen waar Customer & Commerce verantwoordelijk voor is.

  En daar kan heel NN op heel rekenen. Onze hele afdeling Customer & Commerce bestaat uit 6 domeinen met daaronder 26 end-to-end-teams en 6 competence teams.

  Samen met jouw end-to-end-team bepaal je de dagelijkse prioriteiten, werkafspraken, het stakeholdermanagement, hoe jullie de budgetten besteden, enz.

  Dit doen we op een Agile manier, in samenwerking met een Product Owner en een Scrum Master. Dit is dé omgeving om jezelf uit te dagen, initiatieven te nemen, je steeds verder te ontwikkelen en zo de beste resultaten te bereiken.

  Wat je meebrengt

  Als iemand lef heeft, dan ben jij het. Je durft nee te zeggen, prioriteiten te stellen en knopen doorhakken kan je als de beste.

  Daarnaast voel je feilloos aan wat de organisatie nodig heeft, terwijl je je tegelijk goed kan verplaatsen in de klant. Je denkt altijd in oplossingen en motiveert anderen om het beste uit zichzelf te halen.

  Door veel te analyseren en data-driven te handelen, behoud je strategische inzichten en een oog voor de dagelijkse praktijk.

  De aspecten die daarbij belangrijk zijn :

 • Relevante kennis en ervaring is een must en bij voorkeur binnen een financiele dienstverlener. Je zult deze kennis en ervaring actief moet toepassen en delen om de vakvolwassenheid van het DevOps team verder te verhogen, maar ook de PO community.
 • Daarbij is het belangrijk dat je een coachende rol binnen je team durft in te nemen met uiteraard ook een focus op je eigen ontwikkeling, waar je actief gebruik maakt van de ruimte die wij je daarin bieden

 • Actief eigenaarschap nemen voor de (end to end) producten en diensten die je samen met het DevOps team levert en dit breed door de NN organisatie door focus op delivery en waarde creatie te laten zien
 • 2-5 jaar relevante ervaring als Product Owner
 • PO-certificaat, of je kan deze binnen 2 maanden behalen
 • Blijf je ontwikkelen

  Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens.

  Wij helpen je hierbij met :

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen
 • Over NN

  Wij helpen mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde.

  Familie, vrienden, liefde, gezondheid, thuis en werk natuurlijk ook. Met jouw inzet maken we onze dienstverlening persoonlijker en relevanter.

  Zo kunnen we als organisatie echt het verschil maken vanuit al onze merken : Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA.

  Arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

  Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij.

  Wij stellen jou in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn en aansluiten bij jouw privésituatie.

  Denk aan het bijkopen van vakantiedagen en flexibele werktijden. Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten.

  Vanwege het coronavirus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Het is op dit moment ook nog niet duidelijk wanneer we weer op kantoor kunnen werken.

  De officiële standplaats voor deze functie is Den Haag.

  Solliciteer direct!

  Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Marije Ledeboer, Senior Recruiter via 06-22908463 of via marije.ledeboer nn-group.com.

  Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim / freelance opdrachten en / of kandidaten of acquisitie door bureaus.

  Alvast bedankt voor uw begrip.

  Solliciteer Bewaar vacature

  Email deze vacature naar :

  Email deze vacature naar jezelf of een vriend. Your Name Recipient’s Email address

  Success!

  Your email is on its way...

  Email has not sent

  Ontvang notificaties van vergelijkbare vacatures

  Je ontvangt wekelijks updates

  Enter Email address (Required) Email should not be empty Please enter valid email Success! Successfully subscribed for similar jobs Failure! You have already subscribed for this job Failure! Failed to subscribed for similar jobs

  Succes!

  Succesvol ingeschreven voor vergelijkbare vacatures

  Profielaanbevelingen

  No recommendations found

  Vergelijkbare vacatures

  No recommendations found

  Anderen bekeken ook

  No recommendations found

  Past NN bij jou?

  Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.

  Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

  Stap 2

  Interview & online assessment

  NN e-Library

  NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

  Download e-book Career site cookie settings Personal information

 • Job alert
 • Legal information
 • Privacy statement
 • Security
 • Copyright 2020 NN Group

  f482369ff535439d8c6682b55862bc9avar buildNum Date.now(),scriptEle document.createElement("script");scriptEle.async !0;scriptEle.

  src "https : / / d7pkvxpsevxsc.cloudfront.net / career-bot / prod-ir / prod-ir.js?v x3d"+buildNum;var getScripts document.

  getElementsByTagName("script"),inSertBotScript document.getElementsByTagName("script") getScripts.length-1 ;inSertBotScript.

  parentNode.insertBefore(scriptEle,inSertBotScript);(function(b,c,d,a,e) b a b a ;b a .push( "gtm.start" : (new Date).getTime(),event : "gtm.

  js" );b c.getElementsByTagName(d) 0 ;c c.createElement(d);a "dataLayer"! a?" x26l x3d"+a : "";c.async !0;c.src "https : / / www.

 • googletagmanager.com / gtm.js?id x3d"+e+a;b.parentNode.insertBefore(c,b) )(window,document,"script","dataLayer","GTM-TH4HWV");
 • function(b,e,f,g,a,c,d) b.fbq (a b.fbq function() a.callMethod?a.callMethod.apply(a,arguments) : a.queue.push(arguments) ,b.

  fbq (b. fbq a),a.push a,a.loaded !0,a.version "2.0",a.queue ,c e.createElement(f),c.async !0,c.src g,d e.getElementsByTagName(f) 0 ,d.

 • parentNode.insertBefore(c,d)) (window,document,"script","https : / / connect.facebook.net / en US / fbevents.js");fbq("init","1510761449155807");
 • fbq("track","PageView"); linkedin partner id "94776";window. linkedin data partner ids window. linkedin data partner ids ;
 • window. linkedin data partner ids.push( linkedin partner id);(function() var b document.getElementsByTagName("script") 0 ,a document.

  createElement("script");a.type "text / javascript";a.async !0;a.src "https : / / snap.licdn.com / li.lms-analytics / insight.

 • min.js";b.parentNode.insertBefore(a,b) )(); window.dataLayer window.dataLayer ;function gtag() dataLayer.push(arguments) gtag("js",new Date);
 • gtag("config","AW-867935345");gtag("config","AW-844875409");gtag("event","page view", send to : "AW-867935345" );(function(c) function d(a) if(!(this instanceof d))return new d(a);
 • a a ;var b a.context "body";"string" typeof b&&(b h.querySelector(b));if(!b)throw Error("Unable to find context "+b);this.

 • context b;this.minHeight a.minHeight 0;this. marks ;this. tracked ;this. config percentages : each : ,every : ,pixels : each : ,every : ,elements : each : ,every : ;
 • a n(this. checkDepth.bind(this),500);b this. update.bind(this);var g n(b,500);c.addEventListener("scroll",a,!0);c.addEventListener("resize",g);
 • this. artifacts timer : q(b),resize : g,scroll : a function r(a) return a.handlers.map(function(b) return b.bind(this, data : depth : a.

 • depth,label : a.label ) ) function p(a) var b Math.floor(a.numerator / a.n),g;for(g 1;g< b;g++)a.callback(g*a.n) function q(a) var b m();
 • return setInterval(function() m()! b&&(a(),b m()) ,500) function m() var a h.body,b h.documentElement;return Math.max(a.scrollHeight,a.

  offsetHeight,b.clientHeight,b.scrollHeight,b.offsetHeight) function t(a) a a.getBoundingClientRect().top-(a.scrollHeight-a.

 • clientHeight) / 2;var b void 0! c.pageYOffset?c.pageYOffset : (h.documentElement h.body.parentNode h.body).scrollTop;return a+b function u() function n(a,b) var g,e,d,l null,c 0,f function() c new Date;
 • l null;d a.apply(g,e) ;return function() var k new Date;c (c k);var h b-(k-c);g this;e arguments;0>

  h?(clearTimeout(l),l null,c k,d a.apply(g,e)) : l (l setTimeout(f,h));return d function v() var a ,b;for(b in d)a b u;c.

  ScrollTracker a if(c.navigator.userAgent.match( / MSIE 678 / gi))return v();var h c.document;d.prototype.destroy function() clearInterval(this.

  artifacts. timer);c.removeEventListener("resize",this. artifacts.resize);c.removeEventListener("scroll",this. artifacts.

  scroll,!0) ;d.prototype.on function(a,b) var g this. config; "percentages","pixels","elements" .forEach(function(e) a e && "each","every" .

  forEach(function(c) a e c &&a e c .forEach(function(a) g e c a g e c a ;g e c a .push(b) ) ) );this. update() ;d.prototype.

  update function() this. calculateMarks();this. checkDepth() ;d.prototype. calculateMarks function() function a(a,b) return function(b,c) var g b.

  getBoundingClientRect().top-h. context.getBoundingClientRect().top;d( label : a+" "+c+" ",depth : g,handlers : e.elements.

  every a ) function b(a) return function(a) var b Math.floor(a*c / 100);d( label : String(a)+"%",depth : b,handlers : e.percentages.

  every f ) function g(a) return function(b) d( label : String(b)+"px",depth : b,handlers : a ) delete this. marks;this. fromTop t(this.

  context);this. marks ;var e this. config,c this. contextHeight(),d this. addMark.bind(this),h this,f;if(!(c

  c&&!this. tracked c &&(a c .forEach(function(a) a() ),this. tracked c !0) ;d.prototype.reset function() this. tracked ;this.

  marks ;this. update() ;d.prototype. contextHeight function() return this. context! h.body?this. context.scrollHeight-5 : this.

  context.clientHeight-5 ;d.prototype. currentDepth function() var a this. context;var b a.offsetHeight;var d "CSS1Compat" h.

  compatMode?h.documentElement : h.body;d d.clientHeight;a a.getBoundingClientRect();b Math.max(0,0 this. fromTop?a : -1 ;d.

  prototype. addMark function(a) var b a.depth;this. marks b (this. marks b ).concat(r(a)) ;c.ScrollTracker d )(this);(function(c) function d() var d c.

  ScrollTracker();d.on( percentages : each : 10,90 ,every : 25 ,function(c) dataLayer.push( event : "scrollTracking",attributes : pixels : c.

  data.depth,distance : c.data.label,label : google tag manager "GTM-TH4HWV" .macro(9) ) );delete c.ScrollTracker "loading"! document.

 • readyState?d() : document.addEventListener("DOMContentLoaded",d) )(window);setTimeout(function() document.cookie "jobtitle x3d ;
 • expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("job-title") 0 .textContent;document.

 • cookie "jobtitle x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,3E3);setTimeout(function() document.cookie "jobcategory x3d ;
 • expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("job-category") 0 .textContent;document.

 • cookie "jobcategory x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,3E3);setTimeout(function() document.cookie "jobcountry x3d ;
 • expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("country") 0 .textContent;document.

 • cookie "jobcountry x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,3E3);.aurelia-hide display : none !important;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier