Product Owner CMS/Hosting
NN Group
The Hague, Netherlands
22 uur geleden

JOB DESCRIPTION

Product Owner CMS / Hosting

Waar houdt je team zich nu mee bezig? En welke projecten hebben prioriteit? Dat is waar jij knopen doorhakt. Leveren van stabiele en hoge kwaliteit Hosting en CMS producten en diensten die maximale waarde toevoegen aan de stakeholders en NN middels 1) een gevalideerde roadmap en 2) het effectief inzetten van de betrokken scrum teams

Tegelijk motiveer jij je team om het beste uit zichzelf te halen. Zo maak je optimaal gebruik van de kennis die jullie in huis hebben, waardoor je in staat bent om stabiele en hoge kwaliteit producten en diensten te leveren die maximale waarde toevoegen aan de stakeholders en NN en tegelijkertijd het team te laten groeien in capaciteiten en competenties.

Jouw impact als Product Owner bij NN

Jij bent de Product Owner van twee end-to-end DevOps teams die binnen het IT domein bij Customer & Commerce werken. Als eindverantwoordelijke voor het leveren van IT producten en diensten, prioriteer je de doelen voor je team, waardoor je focus biedt om te werken aan wat maximale waarde levert voor NN en haar stakeholders.

Het actief managen van de backlog naar zowel DevOps team en de stakeholders is een van de belangrijkste taken, waarbij je in staat moet zijn om dit te doen in een complex IT landschap dat bovendien aan verandering onderhevig is en tegelijkertijd in een complex stakeholder landschap.

Resultaatgebieden

maximale) Aansluiting van producten en diensten op de strategische doelstelling van NN

 • Verbeteren van de velocity van de scrumteams. Ofwel hoe kan een gelijkblijvend team meer story points per sprint opleveren
 • continue) Afstemming van prioriteiten met stakeholders

 • Learning agility van scrum teams om 1) te groeien in effectiviteit en 2) relevant te blijven
 • Stabiliteit van dienstverlening. Dit betreft zowel een consistente kwaliteit van opgeleverde deliverables alswel een stabiele operations met hoge beschikbaarheid en laag aantal verstoringen
 • Realistische resultaten

  Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten :

 • Visie ontwikkeling ten behoeve van de end-to-end producten of diensten waar je verantwoordelijk voor bent inclusief afstemming met en inbedding in de strategische doelstellingen van NN
 • Stakeholder management met alle partijen die gebruikmaken van de end-to-end producten. Daarbij moet er een continue balans gevonden worden tussen de wensen & prioriteiten van de stakeholders enerzijds en de belangen en prioriteiten binnen het DevOps team
 • Roadmap : actief managen en afstemmen van de product roadmap met stakeholders met als doelstelling om maximale waarde te genereren, waarbij het DevOps team op de meest effectieve wijze kan opereren
 • Delivery : actieve betrokkenheid in de realisatie door het DevOps team inclusief coaching, prioriteitstelling en afstemming met ketenpartijen in geval van afhankelijkheden
 • Capability ontwikkeling; dit betreft zowel de capabliity ontwikkeling van de PO zelf om relevant te blijven, maar ook richting geven aan de capability ontwikkeling van het DevOps team om visie en roadmap te kunnen realiseren
 • We care

  Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving.

  Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je :

 • Uitgebreide training- en opleidingsmogelijkheden bij het Learning & Development Centre
 • Opleidingen via onze IT Academy, voor en door onze eigen Engineers
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen heel NN
 • Als Product Owner zit je binnen ons domein IT. Wij leveren een betrouwbare IT-backbone voor alle processen, systemen en kanalen waar Customer & Commerce verantwoordelijk voor is.

  En daar kan heel NN op heel rekenen. Onze hele afdeling Customer & Commerce bestaat uit 6 domeinen met daaronder 26 end-to-end-teams en 6 competence teams.

  Samen met jouw end-to-end-team bepaal je de dagelijkse prioriteiten, werkafspraken, het stakeholdermanagement, hoe jullie de budgetten besteden, enz.

  Dit doen we op een Agile manier, in samenwerking met een Product Owner en een Scrum Master. Dit is dé omgeving om jezelf uit te dagen, initiatieven te nemen, je steeds verder te ontwikkelen en zo de beste resultaten te bereiken.

  Onze purpose

  Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke klantenservice te bieden.

  We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen.

  Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels : NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

  Clear conditions

  We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4x9 uur werken.

  Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Als Product Owner werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent.

  Je krijgt een NS Business Card; zo wordt OV wel heel aantrekkelijk. Hiermee reis je namelijk onbeperkt door heel Nederland, zeven dagen per week.

  Op kantoor is een Fit20 studio ingericht, waar je als medewerker kan trainen. Even uitwaaien? In een kort half uurtje ben je met je de tram of de (OV-)fiets op het strand.

  Vanwege het corona virus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Voor jou goed om te weten dat de officiële standplaats voor deze functie Den Haag is.

 • Salaris van € 5.024,85 tot € 7.178,36 (36u / week)
 • Een innovatieve werkomgeving met zelforganiserende teams
 • Een netwerk vol experts, waarmee je samenwerkt
 • Critical skills van een Product Owner

  Als iemand lef heeft, dan ben jij het. Je durft nee te zeggen, prioriteiten te stellen en knopen doorhakken kan je als de beste.

  Daarnaast voel je feilloos aan wat de organisatie nodig heeft, terwijl je je tegelijk goed kan verplaatsen in de klant. Je denkt altijd in oplossingen en motiveert anderen om het beste uit zichzelf te halen.

  Door veel te analyseren en data-driven te handelen, behoud je strategische inzichten en een oog voor de dagelijkse praktijk.

  Twee aspecten zijn daarbij belangrijk :

 • Relevante kennis en ervaring is een must en bij voorkeur binnen een financiële dienstverlener. Je zult deze kennis en ervaring actief moet toepassen en delen om de vakvolwassenheid van het DevOps team verder te verhogen, maar ook de PO community.
 • Daarbij is het belangrijk dat je een coachende rol binnen je team durft in te nemen met uiteraard ook een focus op je eigen ontwikkeling, waar je actief gebruik maakt van de ruimte die wij je daarin bieden.

 • Actief eigenaarschap nemen voor de (end to end) producten en diensten die je samen met het DevOps team levert en dit breed door de NN organisatie door focus op delivery en waarde creatie te laten zien
 • Uitgebreide kennis van CMS / Hosting , welke binnen een financiële dienstverlener wordt geleverd
 • 2-5 jaar relevante ervaring als Product Owner
 • PO-certificaat, of je kan deze binnen 2 maanden behalen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier