Basisarts Forensische Zorg
Matchpartner
Meppel, Drenthe, NL
4 dagen geleden
source : Jobbird

Wij zijn op zoek naar een basisarts in Overijssel, voor cliënten met psychische, forensische en meervoudige problematiek.

Deze vacature is voor een Basisarts Forensische Zorg, die zich gaat bezighouden met cliënten met meervoudige problematiek.

Deze problematiek speelt vaak op verschillende gebieden tegelijk : psychiatrie, verslaving, criminaliteit, persoonlijkheidsstoornissen, antisociaal gedrag.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste basisarts, dit kan ook een starter zijn die ervaring op wil doen. De Basisarts Forensische Zorg is verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van een complexe doelgroep in een juridisch kader naast :

 • Het coördineren van de behandeling en begeleiding;
 • De somatische diagnostiek : doseringen, indicatiestelling, additionele medische behandelingen, medische screening, dossiervorming en controle op dossiers;
 • Het vanuit een medisch referentiekader vertalen van 'practice and evidence based'-richtlijnen naar de individuele patiënt in diens context.
 • Er is een multidisciplinair samengesteld team, waarin diverse functies (psychiater, psycholoog, maatschappelijk werker, spv) vertegenwoordigd zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier