Word fulltime administratief medewerker bij Lidl in Huizen
YoungCapital
Huizen, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Als fulltime administratief medewerker zorg jij voor de personeels- en salarisadministratie voor Lidl. Dit doe je vanaf het hoofdkantoor in Huizen.

Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat alle 17.000 medewerkers van Lidl in Nederland op tijd hun salaris krijgen.

Hoe doe je dit? Jij verwerkt personeels- en salarismutaties. Verandert er iets in de leefsituatie van een werknemer? Of gaat een werknemer fulltime werken in plaats van parttime?

Jij krijgt dit door van de werknemer of van je manager en past dit aan in het personeelsdossier van de werknemer in het personeelsinformatiesysteem.

Ook als werknemers declaraties indienen, regel jij dat deze verwerkt worden in het systeem. Heb jij al ervaring met het SAP-

HCM-salarispakket? Dan heb je een streepje voor.

Jij behandelt alle informatie van en over je collega’s op een zorgvuldige manier en zorgt ervoor dat deze informatie op de juiste plek terechtkomt.

Je werkt dus nauwkeurig, kunt goed omgaan met cijfers en maakt geen fouten. Ook niet in stressvolle situaties als er bijvoorbeeld veel tijdsdruk staat op het invoeren van gegevens.

Werkdagen en -tijden

Als fulltime administratief medewerker ga je 32 tot 40 uur per week aan de slag. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens de standaard kantooruren.

Het is een functie voor minimaal 6 maanden. De kans op verlenging of om te blijven is groot.

Werken bij Lidl

Lidl is een groot, bekend bedrijf. Er heerst een informele werksfeer en er zijn korte lijnen, dus beslissingen worden snel genomen.

Hard werken en in alles samen de beste willen zijn, vind je terug bij iedereen in deze organisatie. Initiatief tonen en de lat hoog leggen worden dus zeer gewaardeerd.

Functieeisen

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt al ervaring met personeels- en salarisadministratie.
 • Heb je ervaring met het SAP-HCM-salarispakket? Dan heb je een streepje voor.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Je hebt gevoel voor cijfers, bent stressbestendig en kunt goed omgaan met Microsoft Office.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende baan als fulltime administratief medewerker bij Lidl in Huizen;
 • Een bruto-uurloon van € 11,70;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een enthousiast, klein team;
 • Korte lijnen met het management : heb je vragen? Dan kun je zo binnenlopen;
 • Een vaste baan voor zes maanden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier