Allround Timmerman / Timmervrouw Noord-Nederland
Dura Vermeer
Groningen
9 uur geleden

Dura Vermeer Bouw Hengelo zoekt voor haar projecten in Noord-Nederland allround timmermannen / timmervrouwen die van aanpakken weten!

Dit wordt jouw baan

Je gaat aan de slag op mooie woningbouw-, utiliteitsbouw- en renovatieprojecten in Oost-Nederland. Hierbij voer je allround timmerwerkzaamheden uit en breng je samen met je collega’s de projecten tot een goed eindresultaat.

Ervaring is daarbij mooi meegenomen, maar niet vereist. Kom je net van school of uit een andere branche? Geen probleem. Het belangrijkste is dat je van aanpakken weet en dat ons bedrijf en de werkzaamheden je aanspreken.

De rest kan je leren! Alles is daarbij goed voor je geregeld : van werkkleding, werktelefoon en gereedschap tot aan zomerborrel en personeelsfeest.

Bekijk meer informatie en video’s op www.doenersgezocht.nl.

LI-DVBVTOPWERKGEVER

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Als medewerker van Dura Vermeer Bouw Hengelo ben je onderdeel van een club doeners en waarmakers, ontwikkelaars en bouwers.

Duurzame samenwerking staat daarbij voorop : samen plannen maken, samen Het Goede Doen (onze missie), samen kennis en successen delen en samen innoveren.

Dat geldt voor alle vakgebieden die we in huis hebben : Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie.

Dit breng jij mee

 • Je bent een doener / aanpakker
 • Je bent woonachtig in het oosten van het land
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Altijd netjes op tijd je loon en een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en personeelsfeesten.
 • En het belangrijkste : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • Dit lijkt jou wel wat! Wat Nu?

  Geen gedoe met CV's of motivatiebrieven, maar gewoon een bak koffie met onze collega Sebastiaan Bruns. Hebben we een klik bij de kennismaking?

  Dan start je zo snel mogelijk op één van onze prachtprojecten. Jouw eerste stap is contact opnemen met Sebastiaan via 06 41 11 03 43 of , je mag hem bellen of Whatsappen, de rest gaat vanzelf. Graag tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier