Oproepkracht kwaliteitsmedewerkers
Synergie
Zwolle, Netherlands
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Geen ervaring als productiemedewerker? Geen probleem! je kunt bij ons gewoon aan de slag.

In een leuk zelfstandig team met 3 collega's en een teamleider start je in de nachtdienst waarbij je spuitgietproducten controleert om de gevraagde kwaliteit te garanderen.

Je leert bij ons het vak van kwaliteitscontroleur en je werk is iedere dag afwisselend en uitdagend. Ook zonder ervaring start je met een bruto uurloon van €11,80 en krijg je daar bovenop een toeslag van 20% omdat je in een nachtdienst werkt.

Wanneer je fulltime werkt heb je recht op standaard 24 vakantiedagen. Je komt te werken binnen een bedrijf dat sterk is in het ontwerpen en produceren van plastic toepassingen voor onder andere de automotive, voeding en chemische industrie.

Producten die je mogelijk mag controleren zijn plastic onderdelen voor een van de grootste vrachtwagen producenten ter wereld.

Je krijgt een specificatie waarop je kunt zien aan welke eigenschappen het product moet voorzien. Je keurt de producten goed of past kleine aanpassingen aan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier