Projectcoördinator
Bureau Vakwerk BV
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Als projectcoördinator verricht je werkzaamheden in de fase van initiatief tot uitvoering (bouwteam) en draag je de werkzaamheden, na opdracht, over aan het uitvoeringsteam.

Hierbij werk je nauw samen met de afdeling calculatie en de uitvoering. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van (werk)planningen en kostenramingen voor uit te brengen aanbiedingen.

Je ontwikkelt technische en / of functionele werkomschrijvingen ten behoeve van de calculatie en analyseert de risico’s hiervan.

In de initiatieffase heb je overleggen met opdrachtgevers & betrokken partijen (key) en werk je de integrale aanbiedingen uit.

Je denkt mee over gebruikte werkmethodes en stelt nieuwe werkmethodes voor. Ook ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de planning en het financiële resultaat.

Functie-eisen

Hbo bouwkunde of gelijkwaardige opleiding afgerond

Ervaring met LEAN en ketenintegratie

Ervaring met BIM

Ervaring in soortgelijke functie in de bouw

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met drie vestigingen. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met klein- en grootschalige projecten in onderhoud en renovatie.

De opdrachtgever biedt :

 • De mogelijkheid om aan mooie projecten mee te werken;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een informele jonge dynamische werkomgeving;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier