Wat ga je doen?
Als Restaurantmanager ben je verantwoordelijk voor het succes van jouw locatie. Je bent het gezicht van jouw restaurant en deelt je passie voor horeca graag met de gasten én met je team.
Gastvrijheid staat voorop, de dag is pas geslaagd als de gasten nog een keer terug willen komen en het team met een tevreden gevoel naar huis gaat.
Samen met de Assistent Restaurantmanager geef je leiding aan een team van 60 tot 100 medewerkers; het keukenteam, de supervisors en het bedieningspersoneel.
Je zorgt ervoor dat de locatie er altijd top uitziet. Met jouw ervaring en coaching zorg je ervoor dat iedereen optimaal kan presteren en de beste kwaliteit en service levert.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en de administratie van de locatie. Je bewaakt de diverse doelstellingen en budgetten en gebruikt je commerciële vaardigheden om de resultaten te verbeteren.
Daarbij rapporteer je aan de rayonmanager die natuurlijk ook altijd je sparringpartner is.
Over Loetje
Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig 'Loetje' Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten.
Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.
Om te zeggen dat tegenwoordig iedereen Loetje kent is overdreven, maar we zijn aardig bezig! Met steeds meer gezellige restaurants met de lekkerste biefstuk, niet alleen in Amsterdam maar ook ver daarbuiten.
Maar ook met (evenementen)zalen en faciliteiten voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. We hebben zelfs een fijn en sfeervol hotel.
En een biljartcafé? Nee, sorry. We kennen onze grenzen.
Wie ben jij?
Wat kan RCE je bieden?