Junior Manager IT Audit
Mazars
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Haal jij, net als wij, je motivatie uit verschillende opdrachtgevers die je ondersteund op het gebied van IT-audits en verschillende andere IT vraagstukken?

Dan is deze functie als IT-Auditor / Junior Manager IT Audit jou op het lijf geschreven.

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Bij ons kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities.

Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid.

Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst.

Mazars, the smart choice.

Wat ga je doen?

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van een team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bij een accountantsorganisatie met onze ambitie hoort een heldere kwaliteitsvisie; Vertrouwen door Kwaliteit. Deze visie loopt als een rode draad door onze gehele dienstverlening.

Als IT-Auditor / Junior Manager IT Audit houd je je bezig met uiteenlopende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Je ondersteunt hierbij bij de uitvoering van IT-audits en adviesopdrachten ten behoeve van specifieke managementvraagstukken, ter ondersteuning van de accountantscontrole of in het kader van specifieke opdrachten gericht op cybersecurity, betrouwbaarheid en compliance van informatiesystemen.

Je bent aan het groeien naar een functie van manager. Dat zien we terug in de wijze waarop je jongere collega’s begeleid.

Daarnaast houd je je bezig met het optimaliseren van werkprocessen en het uitvoeren van data-analyses. Dit doe je bij verscheidende klanten.

De ene dag geef je bijvoorbeeld bij een softwareontwikkelaar een ISAE 3402-verklaring af, de andere dag bespreek je met de ICT-manager van een goede doelenorganisatie het gewijzigde ICT-landschap voor het ophalen van collectegelden, waarbij het internet een belangrijke bron van inkomsten vormt.

Wat bieden wij?

Mazars biedt jou de kans op een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s.

Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht.

Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris, mobiliteitsbudget
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Wie ben jij?

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, (Technische) Informatica of vergelijkbaar
 • Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt je opleiding tot RE al (bijna) afgerond.
 • Je hebt de wens om door te groeien en het beste uit je zelf te halen
 • Je bent analytisch en zelfstandig
 • Je bent ondernemend met lef
 • Big4 werkervaring is geen must, wel een pre.

  Gezamenlijk bepalen we in welk functieniveau je instroomt.

  Solliciteren?

  Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? Dan maken we graag kennis met je.

  Solliciteren kan via onderstaande button. Wil je eerst meer weten over de baan of Mazars? Neem dan even contact op met Veronie Kets, Recruiter, per telefoon : +31 (0)6 36 49 88 70 .

  Zij helpt je graag verder.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier