Live Cooking / buffet medewerker bediening
Van der Valk Hotel Zwolle
Zwolle, NL
4 dagen geleden

Beschrijving

Door heel Nederland zie je ze, de Toekan. De kans is groot dat je er al eens bent geweest. Van der Valk heeft inmiddels bijna 100 hotels.

Met vrijwel overal een familielid aan het roer is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf.

De functie, :

Live Cooing op zaterdagavond. Om 16 of 17 uur begint jouw dienst. Rond 18.00 uur vaak het drukst, daar ben jij goed op voorbereid.

De drukte begint en jij ontvangt de gasten met een vrolijke : "goedenavond". Samen met je collega's verwelkom je de gasten en serveer je de eerste drankjes aan tafel.

Ondertussen maken de gasten gebruik van het buffet en ruim jij de vuile borden uit. Wanneer je dit met plezier en een lach op je gezicht doet zal je zeker een mooie fooi ontvangen van die gast die zich thuis voelt bij jou.

Na het vertrek van de gasten ruim je de tafels op en maak je deze weer schoon.

Collega's :

Je werkt in een groot team met collega's van allerlei leeftijden. Op zaterdag werken veel scholieren en studenten. Dat zorgt voor een hoop gezelligheid.

Contract :

Je krijgt een jaarcontract met een maand proeftijd. Elke zaterdag kom je werken van 16 of 17 uur tot 23 of 24 uur. Met feestdagen ben je minimaal 1 dag beschikbaar.

Je mag al werken vanaf 16 jaar in deze functie!

Wat wij bieden : Een goed salaris

Gezellig team

Doorgroeimogelijkheden

Personeelsmaaltijden

Personeelstarief voor overnachtingen bij Valk Exclusief Hotels

Bereikbaarheid :

Hotel Vianen is gelegen aan de snelweg A2 en heeft een busstation naast het hotel! Er is voldoende gelegenheid om fietsen te stallen en auto's te parkeren.

Wij stimuleren onze medewerkers om met de fiets of te voet naar werk te komen. Is dat te ver weg? Dan is het openbaar vervoer een goed alternatief!

Solliciteren :

Reageer direct door op de onderstaande ''solliciteer' button in te klikken

en ''come join the family''!

n.v.t.

SolliciterenStuur door

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier