Engineer Mainframe tooling
Belastingdienst
Apeldoorn, NL
10 dagen geleden

Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van z / OS of Linux.
 • Je hebt kennis van bijvoorbeeld System Automation, Omegamon en TWS.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met werken in een DevOps-omgeving.
 • analyseren
 • resultaatgericht
 • samenwerken
 • plannen en organiseren
 • Herken jij jezelf ook hierin?

  Je wilt jouw enthousiasme en kennis kwijt kunnen in je werk. Je ontplooit graag nieuwe initiatieven om resultaten te bereiken en je neemt je collega’s hierin mee.

  De hectiek en complexiteit van de infra-omgeving spreken je aan en je kunt je goed focussen. Je functioneert uitstekend zelfstandig en tegelijkertijd kun je goed samenwerken.

  Je bent gericht op leren en ontwikkeling, waarvoor je volop de ruimte krijgt bij de Belastingdienst, die duidelijk op weg is naar de toekomst!

  Salarisniveau schaal 10

  Maandsalaris Min €2631 - €4229 (bruto)

  Contractduur -

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 36

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

  De organisatie - Belastingdienst

  Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen.

  Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-

  zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging; de rol van data steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!

  De afdeling - Directie Informatievoorziening / DCS

  De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst en heeft als doel de Belastingdienst optimaal te ondersteunen.

  Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg wordt de prioriteitstelling vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer schuift richting de business.

  Onderdeel Data Center Services (DCS) verzorgt de

  voortbrenging en exploitatie van de generieke delen van de infrastructuur voor de Belastingdienst en mogelijk andere onderdelen van de Nederlandse overheid.

  Bijzonderheden

  Graag ontvangen wij jouw brief en cv in een Word- of Pdf-bestand. Je kunt deze uploaden via de sollicitatiebutton. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel.

  Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit : Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

  Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee. Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-

  eisen. Wekelijks vinden er op dinsdag en donderdag selectiegesprekken plaats op onze locatie Quintax in Apeldoorn.

  Een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier