Business consultant
Capgemini Nederland B.V.
Arnhem, NL
10 dagen geleden
source : Joof.nl

Ben jij een ervaren Oracle ADF Developer? Ben jijeen gedreven Oracle ADF developer met ambitie en minimaal 2 jaarervaring als ADF ontwikkelaar en Java-

specialist bij klanten en wilje werken binnen complexe (internationale) opdrachten bijCapgemini? Dan hebben wij een passende vacature voor jou! AlsOracle ADF ontwikkelaar ontwerp en bouw je mee aan applicaties enben je in staat om advies en technisch support aan klanten en / ofcollega's te geven.

Je werkt binnen uitdagende opdrachten op eenprettige manier samen in teams op basis van Agile / SCRUM. Je krijgtde kans om te leren van je Capgemini collega's.

Dit doen we doorregelmatig kennissessies te organiseren waarbij de OracleConsultants onderling kennis uitwisselen en nadenken over nieuweontwikkelingen en strategieën voor development, daarin lever jijook je bijdrage.

Binnen het Oracle domein krijg je ook kans omkennis te maken en te verdiepen in nieuwe Oracle Cloudontwikkelingen zoals de Oracle Java Cloud, Oracle Process Cloud ende Oracle Integration Cloud.

Wat vraagt Capgemini van een OracleADF Developer? Je bent een Oracle ADF ontwikkelaar of Java / JEEwebontwikkelaar. Je wilt verder groeien en veel kunnen leren van deexperts op je vakgebied.

Je wilt je graag ontwikkelen tot een(top)expert op het grensvlak van IT en business. Je beschikt overervaring met Oracle ADF, JDeveloper of bent een ervaren Javaontwikkelaar die graag aan de slag gaat met ADF.

Je bentpragmatisch en gemotiveerd en werkt graag in teamverband aanproducten van hoge kwaliteit. Je hebt affiniteit met het werken metAgile (Scrum), een sterke persoonlijkheid en wilt naast jeinhoudelijke kennis ook werken aan het versterken van jeconsultancy vaardigheden en commercieel talent.

 • Je hebt gevoel voorde business bij klanten en hebt de ambitie om samen met andereprofessionals uitdagende opdrachten succesvol af te ;
 • Daarnaast hebje : een afgeronde HBO- of Academische opleiding; minimaal 2 jaaraantoonbare ervaring met het creëren, realiseren en implementerenvan web oplossingen met Oracle ADF;
 • een Oracle Partner Networkimplementation certificaat in ADF; Java Certficaat zeer goedontwikkelde communicatieve vaardigheden en consulting skills;
 • eengoede beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Werken bij deOracle divisie van Capgemini? Als Oracle ADF developer kom je tewerken binnen de Oracle divisie van Capgemini.

  Deze divisieontwerpt, ontwikkelt en integreert bedrijfsoplossingen op basis vanOracle technologie, ontwikkelt innovaties en transformeert detechnische omgevingen van klanten.

  De Oracle divisie is eenonderdeel van Capgemini Technology Services. Bij TechnologyServices concentreert de dienstverlening zich met name op deapplicatie, architectuur, integratie en infrastructuur.

 • Capgeminiwerkt daarbij samen met strategische partners om de issues enuitdagingen van klanten slagvaardig en met alle benodigdeexpertises te kunnen ;
 • Wat biedt Capgemini? Bij Capgemini is hetdelen van kennis een van de belangrijkste speerpunten. Weorganiseren regelmatig events waar je kennismaakt met de nieuwstemethoden en technieken en waar je de belangrijkste ontwikkelingendeelt met collega’s.

  Bijvoorbeeld, wist jij dat veel van onzeCapgemini consultants ook opleiding en certificeringtrajectenvolgen voor Oracle Process Cloud en Oracle Service Cloud?

  Ookdeelname aan internationale online communities waar Capgeminimedewerkers discussiëren over methoden, ontwikkelingen en projectenwordt gestimuleerd.

  Capgemini biedt je bovendien de mogelijkheidjezelf verder te ontwikkelen aan de Capgemini Academy, waar jebijvoorbeeld aanvullende certificaten in je vakgebied kunt halen.

 • Daarnaast bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket metonder andere : een vast contract voor onbepaalde tijd; eenpremievrij pensioen;
 • een vaste eindejaarsuitkering aangevuld mettantièmes en 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bijte kopen; uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waarondereen laptop en telefoonabonnement;
 • een naar eigen keuze te bestedenmobiliteitsvergoeding. #Capgemini

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier