Beheer SNA keurmerk
sna fc def c
Tilburg, NL
6 dagen geleden

Vraag van de opdrachtgever

Beheer van het SNA-keurmerk waaronder wordt verstaan : beheer van register van gecertificeerde ondernemingen, beheer van het SNA-schema (normering waarop wordt gecontroleerd) en vertegenwoordigen van SNA naar stakeholders toe zowel in het publieke als private domein.

Het project

Wissenraet van Spaendonck heeft vanaf het prille begin de ondersteuning geboden om van vijf verschillende keurmerken / registers te komen tot één keurmerk voor uitzending en aanneming van werk (SNA-keurmerk).

Wij hebben gezorgd voor de oprichting van de stichting, de technische / functionele inrichting van het register en de positionering van het keurmerk.

In de loop der jaren is verder ondersteuning verleend bij uitbreiding en aanpassing van de normen in samenwerking met verschillende branche- en werknemersorganisaties, overheidsinstanties, NEN en inspectie-instellingen, met als doel een onderscheidend en kwalitatief goed keurmerk neer te zetten in de sector.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier